2777
2789
عنوان

خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید داری خودت خبر نداری

خواهرمن ۱۹ سالشه اون روز بهم میگف چرا هیچکس از من خوشش نمیاد ( یه فامیل داریم هم سن اون ، هی مامانش میگه تو فلان مراسم فلانی ازم پرسید دخترت چن سالشه قصد ازدواج نداره و اینا ؟؟؟ ) بعد خواهرم فکر کرده بود که جذابتی نداره که کسی پا پیش نمیذاره

درحالی که من و مامانم مثل اون فامیلمون نیستیم جار بزنیم فلانی و فلانی از دخترمون خوشش اومد و پرسید و این حرفا

ما تا نبینیم پسره واقعا مورد خوبیه اصلا اجازه نمیدیم بحث رو پیش ببرن

منم به خواهرم گفتمکی گفته کسی از تو خوشش نمیاد ( چند نفری که بودن رو گفتم ) که اینا پیگیرت بودن

ولی ما چون صلاح نمیدونستیم اجازه ندادیم پاپیش بذارن

صلاحم نمیدونیم بشینیم همه جا بگیم این و اون و اون یکی دست گذاشتن رو دخترمون 😂😂😂

شاید توام داری خانوادت صلاح نمیدونن

شاید داری خودت خبر نداریخواهرمن ۱۹ سالشه اون روز بهم میگف چرا هیچکس از من خوشش نمیاد ( یه فامیل داری ...

نه ما خیلی ساله از شهرمون اومدیم یه شهر دیگه و زیاد فامیل اینجا نداریم و رفت و آمد فامیلی هم نداریم

عزیزم ۲۱ سال خیلی سن کمیه برای این حرف . اما اگر دوست داری ازدواج کنی به خودت برس همیشه مرتب و خوشتیپ باش اصلا منظورم این نیس که آرایش غلیظ کنی و تیپای جلف بزنی سنگین باش اتفاقا و اینکه سعی کن سرکار بری باشگاه بری درس بخونی نهایتا اعتماد به نفس بالا داشته باش

نه ما خیلی ساله از شهرمون اومدیم یه شهر دیگه و زیاد فامیل اینجا نداریم و رفت و آمد فامیلی هم نداریم

حالا سنی هم نداری

بعد بنظرم دعا کن با فرد مناسب تو زمان مناسب ازدواج کنی نه کهزودتر

و اینکه اگه میخوای برات راحت تر باشه این مسیر باید یکم تو جامعه باشی و مادرشوهر پسند لباس بپوشی و بگردی و حرف بزنی 😆 یعنی حتی پسره هم نگا کنه اول تو فکرش میگه مامانم این دختر و ببینیه میپسنده یا نه .... 😃