2777
2789
عنوان

خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید داری خودت خبر نداری

خواهرمن ۱۹ سالشه اون روز بهم میگف چرا هیچکس از من خوشش نمیاد ( یه فامیل داریم هم سن اون ، هی مامانش میگه تو فلان مراسم فلانی ازم پرسید دخترت چن سالشه قصد ازدواج نداره و اینا ؟؟؟ ) بعد خواهرم فکر کرده بود که جذابتی نداره که کسی پا پیش نمیذاره

درحالی که من و مامانم مثل اون فامیلمون نیستیم جار بزنیم فلانی و فلانی از دخترمون خوشش اومد و پرسید و این حرفا

ما تا نبینیم پسره واقعا مورد خوبیه اصلا اجازه نمیدیم بحث رو پیش ببرن

منم به خواهرم گفتمکی گفته کسی از تو خوشش نمیاد ( چند نفری که بودن رو گفتم ) که اینا پیگیرت بودن

ولی ما چون صلاح نمیدونستیم اجازه ندادیم پاپیش بذارن

صلاحم نمیدونیم بشینیم همه جا بگیم این و اون و اون یکی دست گذاشتن رو دخترمون 😂😂😂

شاید توام داری خانوادت صلاح نمیدونن

شاید داری خودت خبر نداریخواهرمن ۱۹ سالشه اون روز بهم میگف چرا هیچکس از من خوشش نمیاد ( یه فامیل داری ...

نه ما خیلی ساله از شهرمون اومدیم یه شهر دیگه و زیاد فامیل اینجا نداریم و رفت و آمد فامیلی هم نداریم

عزیزم ۲۱ سال خیلی سن کمیه برای این حرف . اما اگر دوست داری ازدواج کنی به خودت برس همیشه مرتب و خوشتیپ باش اصلا منظورم این نیس که آرایش غلیظ کنی و تیپای جلف بزنی سنگین باش اتفاقا و اینکه سعی کن سرکار بری باشگاه بری درس بخونی نهایتا اعتماد به نفس بالا داشته باش

نه ما خیلی ساله از شهرمون اومدیم یه شهر دیگه و زیاد فامیل اینجا نداریم و رفت و آمد فامیلی هم نداریم

حالا سنی هم نداری

بعد بنظرم دعا کن با فرد مناسب تو زمان مناسب ازدواج کنی نه کهزودتر

و اینکه اگه میخوای برات راحت تر باشه این مسیر باید یکم تو جامعه باشی و مادرشوهر پسند لباس بپوشی و بگردی و حرف بزنی 😆 یعنی حتی پسره هم نگا کنه اول تو فکرش میگه مامانم این دختر و ببینیه میپسنده یا نه .... 😃