2777
2789
عنوان

سر تاپیک طلای مجردی پرام ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست
آخر مگه حقوق زن و مرد زمان ازدواج طلاق مرگ تقسیم ارث تقسیم دیه وووووو..... مساوی هست که الان شما شدی ...

این عدالت نیست!صداقته

طرف باید عرضه داشته باشه بگه طلاهای خودمه به هیچ وجه دست نمیزنم یا اگر فروخته شه باید به اندازه پولش ملک به نامم شه

پنهونکاری متقابله ، طرف بعدا بفهمه پنهون کردی اونم پولشو ازت قایم میکنه خب

❤️‍🩹

این عدالت نیست!صداقته طرف باید عرضه داشته باشه بگه طلاهای خودمه به هیچ وجه دست نمیزنم یا اگر فروخته ...

عزیزم هییییچ ضمانتی وجود نداره که اون مرد صادق باشع و این زن باید از الان خودشو تمام و کمال لو بده....زندگی مشترک خیلی پیچیده است دختر بخواد انقدرم ساده لوح و صادق باشه چه ضمانتی هست که مرد هم همین باشه؟ همونطور که خودت هم گفتی اون طلاها برای خودشه پس نیازی نیست گفته بشه برای گذشتع بوده اصلا میتونه بده مادرش براش نگهداره ....آینده غیر قابل پیشبینی....

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هییییچ ضمانتی وجود نداره که اون مرد صادق باشع و این زن باید از الان خودشو تمام و کمال لو بده.. ...

خب من میگم با این منطق مرده هم میتونه ده سال بعد ازدواج یهو رو کنه خونه داشته

بعد بگه خونه مال خودم بوده

❤️‍🩹

خب من میگم با این منطق مرده هم میتونه ده سال بعد ازدواج یهو رو کنه خونه داشته بعد بگه خونه مال خودم ...

ببین یه مقایسع کن شرایط رو بعد تصمیم بگیر

مرد حقوق بگیره زن خانه دار

مرد میتونه با کلک طلاهای زن رو صاحب بشه

اما زن هرچقد هم بخواد مردها میتونن پنهان کنن املاکشون رو چون مرد هستن

اکثر زن ها بخاطر شرایط خانوادگی و .... نمیتونن آزادانه ملک بخرن و شوهر نفهمه

کلا نمیتونه بگی زن باید هرچی داره بگه به شوهر خوب تو از کجا مطمئنی مرد همین الان صادقه؟ از کجا میدونی مرد الان چیزی و قایم نکرده؟اگه تو الان طلاهاتو رو کنی بعد فردا بفهمی به قول خودت خونشو پنهون کرده ازت ....بنظر من صداقت خیلی مهمه و بوندش واجب اما بحث طلا پشتوانه دختر و آینده ی دختره و یه دختر عاقل هرگز بدون برنامه زندگی نمیکنه...اصولا اشخاص باهوش و عاقل قدم های بعدی و پیش بینی میکنن برعکس افراد ساده لوح....شما میتونی بهترین همسر باشی و زمانی که همسرت به پول نیاز داشت و فهمیدی همسر خوبیه طلاهات رو بهش کم کم بدی اما نه اینکه اول ازدواج مثل نادان ها ....همه چیتو دراختیارش بزاری این خیلی ریسک

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲