2777
2789

شوینده بهداشتی ها اسپری ضد کرم و بید هست میتونی بخری جواب میدن به این کرم ها

زود زود هم زیر و روی فرش رو جارو کن و با دستمال پاک کن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک خاصی استفاده کردین شما؟

نه یادم نمیاد من کلا هر سال موقع رفتن به تابستون میزنم فرشام دستبافت هست در اثر گرما کرم نگیره

ددم یاندی ای الله به چه زبونیه و معنیش یعنی چی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

مارک خاصی استفاده کردین شما؟

الان نگاه کردم کامن هست مارک های دیگه رو هم امتحان نکردم ببینم از این بهترن یا نه ولی این خودش جواب میده

نه اگه الان بید زده کاری نمیشه کرد فرشو باید عوض کنی فرش جدید که گرفتی نفتالین میزنی و میپیچونی یه ...

اینجوری بو نمیگیره ؟یه سوال دیگه آیا هرجایی ممکنه فرش دستبافت بید بزنه یا فقط مناطق خاصی ممکنه اینجوری بشه

مشکلات ثمره ی انقلاب اشتباه نبود مشکلات ثمره ی انتخاب اشتباه بود درضمن ای اونایی که منتظر حمله به ایرانو مردن هستین زودتر خودکشی کنیدو به ارزوتون برسید چون ما ایران رو دوست داریم و نمیخوایم اسیبی بهش برسه به هرحال وطن مثل مادر میمونه و ... 😊عزیزان یادتونه تو جنگ دوازده روزه همین جوونامون با جون و دلشون از ایران مراقبت کردن با حقوق های خیلی پایین و شنیدید ترامپ گفت اگه در ایران کسی کشته شود ما اقدام نظامی میکنیم مزدوران موساد (طبق اعتراف پمپیو ونتانیابو) و یسری تروریست دیگه حداکثر توان خودشون رو برای کشته سازی انجام دادن به یسری بدبخت جوگیر هم وعده ی مبالغ بالا دادن برای همراهی در جنایات فجیع و فیلم گرفتن و فرستادن به شبکه های مجازی تا ایجاد رعب و وحشت بکنن و این جوونارو ازمیدون بدر بکنن تا موشکها و توان نظامی رو از کار بندازن تا برای ورود تروریستها و تجزیه طلبها و حملات گسترده ی ترامپ و نتانیابو آماده بشه بله عزیزان باز همون جوونهای رشیدمون با جون دلشون از ایران مراقبت کردن باور کنید در مقابل اسلحه های بروز و نارنجک تبر انواع چاقو قمه شمشیرزنجیر فلزی سنگ ... نمیشدبادست خالی جلوشونو گرفت خواستنها ولی نشد چنتاشون بطرز فجیعی کشته شدن به یه مادر شهید گفته بودن برو خدا تو شکر کن بچت رو فقط با تیر کشتن و بلای دیگه ای سرش نیاوردن 💔 یکی از منافقین اعتراف کرده بود که بیاین تو میدون نیروهای امنیتی دوبرابر افراد ما کشته شدن ! یعنی تا اونجا که میشده نیروهای امنیتی سعی کردن از اسلحه استفاده نکنن وخیلیاشون سرهمین مسیله کشته شدن وگرنه آمار نباید اینقدر بالا میرفت دوستان اونی که برای حمله به ایران و کشتارایرانیها از کودک کشها تشکر میکنه ایرانی نیست اصلا نمیخواد بیاد ایران فقط درآمدو اسمش رو میخواد اینقدر ساده نباشید و از منابع معتبر تاریخ بخونید نذارید با عکس چهارتا دختر خوشگل فریبتون بدن میدونم الان اوضاع عالی نیست ولی اون موقع با پنجاه و خورده ای سال دوران حکومت پهلوی و بدون تحریم و حداکثر فروش نفت به اعتراف نزدیکان محمدرضا پهلوی اوضاع واقعا خوب نبوده نذارید سایبری ها با جعلیات فریبتون بدن بجای همراهی کردن با دشمنان از مسیولین مربوطه مطالبه بکنید

مگه فرش هم کرم میزنه😑

من ندیدم ولی چون شنیدم گفتم از اول پیشگیری کنم پیشگیری بهتر از درمانه مخصوصا قسمت های مخفی خونه که میمونه زیر وسایل رو حتما میزنم روی موکت هم میزنم