2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین

148 بازدید | 28 پست

اگه یه روز بدونید ابجیتون قصد ازدواج با کسی رو داره که داقعا آدم درست حسابی ای نیس چیکار میکنین .شما و خانوادتون..

ابجیم خودش تحصیل کرده اس .کارمنده بعد میگه یه پسری رو دوس داره .که بی بند و باره .احتمالا معتاده .من خودم به شخصه دیدم تا خونه خالی میشه خانوم میاره تو خونه. .ماها واقعا باید چی کار کنیم .ابجیم همه خواستگارای عالیشو داره میپرونه برا این الدنگ .مامانم باهاش دعواش شد گفت تا فردا وقت داره بیاد خاستگاریت ..من گفتم اتفاقا باید میگفتی بمیری هم من جنازتو نمیزارم رو دوش این پسره .اب پاگی رو میریختی رو دستش ..چی کار کنیم .کمک کنین تورو خدا

متاسفانه این جورمسائل پیش میاد یه احساساتی که قطعا پایانش باپشیمونی همراه هست 

اگه بزرگتری دارین که حرف شنوی داره باهاش صحبت کنه وگرنه که یه مدت نامزدباشن تاخودش بهتراونوبشناسه وتصمیم درست روبگیره

برای سلامتی دخترم دعاکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی واسش دعا کنید اون الان حرف کسیرو نمیفهمه چشما و گوشاش فقط اونی رو میبینه یا میشنوه که خودش دوست داره کاری از دستتون بر نمیاد

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  

میدونه .نمیدونم چش شده بخدا ...اصلا انگار خودشو زده به نفهمیدن داره خودشو گول میزنه فقط .میگم بهش بگو من اون شب دیدم زن اوردی خونه ..میگه بهش ...میگه اون شب من مست بودم ...دارم سکته میکنم .دست و پام چنان داره میلرزه هااا

دستو پای خواهرتو ببندین بندازینش توی اتاق تا از سرش بپره تجربه نشون داده تو این موقعیتا نصیحت و مشاوره و این چیزا کارساز نیست البته با وضعیت خواهرتون که میگین تحصیل کرده ست کارمنده وقتی خودش تشخیص نمیده پس صحبت و مشاوره کارساز نیست فقط ببندینش خونه اون‌پسره هم به گفته خودتون لاابالی زودی ولش میکنه میره سراغ یکی دیگه

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

اتفاقا همچین کیسایی برای خواهر منم پیش اومد که از بس دخالت کردم و صحبت کردم شاید باور نکید حتی مادرمو فرستادم بره دعا نویس دلسرد شه .بد شدم و همه تلاشنو کردم چون دوس نداشتم همچین کسی وارد خانوادمون بشه .البته فکر خواهرم همش هوس بود .خواهرم پزشک هست .خلاصه خانوادگی جلوشو گرفتیم 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

معمولا تهدید جواب نمیده.. اتفاقا جای عجله انداختن باید لفتش بدید.. مثلا مادرت بگه حالا کار داریم 2-3ماه دیگه بیاد... یا بگه بریم با خانوادش آشنا بشیم.... یه مدت طولانی رفت و آمد الکی کنید با مادر پسره.... تو موقعیت هایی که نگرانید پیش بیاد قرارش بدید تا ببینید شاید شما اشتباه می کنید و اگر درسته نظرتون خودش ببینه.....امیدوارم هرچی صلاحه همون اتفاق بیوفته

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
نمیشه اخه .بحث یه روز دوروز نیس ک .همسایمونه اون آشغال

اگه بفکره خواهرتونین چاره ش همینه و اینکه همسایتونه باید از اون خونه برین‌وگرنه همش چش تو چش میشن

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

متاسفانه خواهر من از بس شستشوی معزی بود فک کرد دیر شده دیگه شوهر گیرش نمیاد .ولی از اون کیس کوتاه اومد .با یکی پاینتر از خودش ازدواج کرد ولی ظاهرا ادم پاکی هست شوهرش .هول بود .بی عقل 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
معمولا تهدید جواب نمیده.. اتفاقا جای عجله انداختن باید لفتش بدید.. مثلا مادرت بگه حالا کار داریم 2-3 ...

اخه الان از کیه با هم دوستن .حرف میزنن .الان که یکی از بهترین خاستگاراشو داره رد میکنه مامانم طفلی دیگه خسته شده .میگه بگو بیان خاستگاری ببینم اصلا اون تورو میخواد یا فقط بازیچت کزده