2789

اره من غذای سفره میخورم

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمبخواد رژیمی بپزی ۱۲۰۰ کالری بخور قشنگ لاغر میشم من به امید خدا بچم از شیر میگیرم این دو سه روزه رژیم شروع میکنم

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

خب حجم کمتر میخوری؟من از کجا بدونم کالری مجازم چقده؟

گالری شمار اختراع شده سالهاس

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

غذاهاتو

با روغن زیتون دریت کن

برنج بیشتر ده قاشق سر خالی نخور

بجای نون کاهو بخور

و نون تست پروتئینی روزی یکی دوتا با کره بادام زمینی یا عسل بخور

سبزیجات زیاد بخور

شیرینی نخور

عدس پخته با نمک

نخود پخته و.....

ولی تنهایی واسه من یه غول مهربونه... 👽🖤

یه پیشنهادی میدم از طرف خودمه بنظرم بد نیست . روت فشار هم نمیاد. صبح زود بیدار شو یکم نرمش کن بعد یه صبحونه مفصل سالم بخور. تا موقع ناهار چیزی نخور. ناهار هم کامل نوش جان کن . تاااااااااااا صبح روز بعد
ولی آب یا چای خیلی کمرنگ زیاد بخور. آب بدن نباید کم بشه برا سلامتی ضرر داره . میوه هم فراموش نشه