2777
2789
عنوان

بنظرتون کسی ک باهاش تو رابطه ام خسیسه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 18ام چهار سال اختلاف داریم

ینی اون ۲۲ سالشه

خدا ازش نگذره نمیدونه دختر دلش به همین چیزا خوشه

خودت بهتر میشناسیش

راهشو کم کم پیدا کن و خرج بگیر وگرنه ازدواجم کنی همینجوری میمونه با خودش میگه دختر کم توقعی هستی

کم رنگ بشو و پیام و زنگ نزن بذا خودش بیاد

مثلا بگو عیدی برام چی میگیری یا روز دختر

یا رفتی بیرون بگو این کافه تازه باز شده دلم میخواد داخلش رو ببینم

یا خودت موقعیت جور کن ک بهونه دستش نباشه بگه تو نیومدی یا بگو فلان خواننده کنسرت گذاشته یا تئاتر هست بریم ببینیم

میشه یه صلوات برام بفرستی؟

ینی اون ۲۲ سالشهخدا ازش نگذره نمیدونه دختر دلش به همین چیزا خوشهخودت بهتر میشناسیشراهشو کم کم پیدا ک ...

همون دیگه همه میگن بچس نمیدونم پول ندارن فلان

در صورتی والا همش سرکاره

دارم فک میکنم خودم ی بار بی مناسبت براش کادو بگیرم ببینم چی کار میکنه

عزیزم تو این پنج سال باید میفهمیدی که بلد نیست یا نمیخواد البته دومی محتمل تره متاسفانه آدم خسیس درس ...

خب اون موقع سنم کم بود اصلا درگیر این چیزا نبودم شرایطم خیلی فرق میکرد

ولی الان واقعا اعصابم خورد میشه دوستامو میبینم هم سن هامو میبینم ازدواج کردن بعد اون موقع خب اینجوری نبود ماشین داشته باشه منو بیرون ببره ی موتور داشت ی دور میزدیم منو میآورد همین یا ی دقیقه میومد سر کوچه

عزیزم داری عمرتو میذاری پای یه نفر باید بتونی ب زبون بیاری اگه خسیس باشه زندکی باهاش سخته

واقعاااا دیروز تعجب کردم بخاطر ی آدامس کوچولو رفت داخل مغازه ولی ی خوراکی نخرید ! حالا جالبه ی آدامس معمولی خرید ! موزی ای از این وایدنت ها نمیدونم یچیز خوببببب

ببین اینجوری معلوم نمیکنه تو ۵ سال آخه خیلی کمه

ارهههه میدونم ولی دارم خودم و قانع میکنم

خب میگی باید چیکار کنم؟ اگه واقعا خسیس باشه دلم نمیخواد پول یا چیزی و به زور از کسی بگیرم

خب اون موقع سنم کم بود اصلا درگیر این چیزا نبودم شرایطم خیلی فرق میکرد ولی الان واقعا اعصابم خورد ...

درکت میکنم حتما دختر ساده و خوبیهستی الانم دیر نشده باهاش صحبت کن ببین نظرش چیه

فقط اینو یادت نره آدم خسیس یکم بهتر میشه ولی هیچوقت عوض نمیشه همیشه خسیس میمونه

درکت میکنم حتما دختر ساده و خوبیهستی الانم دیر نشده باهاش صحبت کن ببین نظرش چیهفقط اینو یادت نره آدم ...

یعنی چی یعنی حتی بهش بگم درست نمیشه؟؟! یعنی واقعا خسیسههه واییی

یعنی چی یعنی حتی بهش بگم درست نمیشه؟؟! یعنی واقعا خسیسههه واییی

خب معلومه که یکم خسیسه دیگه

ولی تو شروع کن یادش بده ببین چقد تغییر میکنه

چون درصدی احتمال داره مثلا پولاشو داره جمع میکنه خونه اینا بگیره برا آینده

تو بهش بگو بگو که دلت چی میخواد و چی ناراحتت میکنه

تو شرایطی مثل قضیه ادامس بگو وای فقط یدونه ادامس گرفتی؟!

ببین واکنشش چیه و دفعه بعد تغییر میکنه یا نه

و در ادامه تشخیص بده خسیسه یا نیست بعدش تصمیمت رو بگیر

پس فکر کردی عاشق چشم و ابروی دختره بوده که پنج ساله باهاش دوسته.شماها چقدر ساده اید

نه والا ساده نیستیم

من الان چهل سالمه اتفاقا در زمان خودم هم آدم آفتاب مهتاب ندیده ای نبودم ولی با هیچ کس رابطه ای منظور ( منظور رابطه جنسی ) نداشتم حتی تو عقد هم با شوهرم رابطه کامل نداشتم با اینکه قبلش یک سال هم با هم دوست بودیم همش هم با هم اینور و اونور می رفتیم والا به دختر در هر شرایطی میتونه چهارچوب داشته باشه چرا همیشه تمام روابط دختر و پسر رو به این شکل می بینید که پسرا از دخترها سواستفاده می کنند و دخترها رو ول می کنند و دخترها دل شکسته میشن

والا من فقط یک بار تو این روابط دلم شکست ولی بارها دل شکوندم چون طرف رو دوست نداشتم و اون علاقه داشت و ولش می کردم البته از اول هم یکسره می گفتم بهم علاقه مند نشو

یه موضوع دیگه مگه تو رابطه جنسی فقط پسر هست که استفاده میبره یا دختر نیاز جنسی نداره

اینجوری باشه که بعد ازدواج هم از ما هنوز داره سواستفاده جنسی میشه فقط فرقش اینه که خرجمون می کنند که اون هم والا شوهر طرف می بیمنی نصف دوست پسر خرج نمی کنه عوضش ما هم تمام مسئولیت زندگی و کار خونه به گردنمون هست به علاوه کلی از حقوقی که تو ازدواج از دست دادیم و اینکه اگه به پست یه آدم عوضی بخوریم حتی نمی تونیم ازش جدا بشییم چون حق طلاق با ما نیست

من موافق رابطه قبل از ازدواج نیستم مخصوصا برای آدم های کم سن و سال

اصلا رابطه با جنس مخالف پایین هجده سال برای یک دختر از نظر من اشتباهه محض هست

ولی از کلمه سواستفاده خنده ام میگیره

به طور کل از تمام زن ها داره سواستفاده میشه چه متأهل چه مجرد فقط باید تا حد امکان ازشون دوری کنیم تا زمانی که ببینیم یه آدم از همه نظر اکی هست از همه نظر