2777
2789
عنوان

بنظرتون کسی ک باهاش تو رابطه ام خسیسه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب از پونزده سالگی باهاش تو رابطه بودی بچه پونزده ساله مگه چقدر پول داره یا اصلا چی بلد که برات کار ...

16 سالش بود خب اون موقع ام سرکار میرفت اون موقع خیلی ام بیشتر اصلاااا ی سال فقط سرکار نرفت

یادمه حتی بیشتر وقتا شب کار بود 😑 فرودگاه کار میکرد

گفتم ک بهونه نمیاره سریع میره مسخره ولی بدم میاد به زبون بیارم فقط سر کادو و گل بهونه میآورد کادو ام ...

خب ببین میگم شوهر منم باید بهش بگم ولی خداییش همونی ک میگمو تنها نمیکیره خودشم کلی روش خرید میکنه حتی واسه کادو هم باید بهش بگم اینو میخوام و برام میگیره. اگه میبینی بلد نیس بهش بگو اگه بهش میگی و بهانه میاره آره خسیسه

خب اگه اون الان بیست سالشه . تو چرا با بچه 15 ساله رل زده بودی بچه پولش کجا بود 😂😂😐

باباااااا چی میگید اع

این 16 سالش بود اون موقع بعد ی سال کلا سرکار نرفت

بعدش کلا فرودگاه مهرآباد شب کار بودددد کار میکرد ی مدت تو این مغازه های تعمیر موتور کار کرد

الان مربیه از همون اول همش سرکار بود 😑چ جوری پول نداشت دوبار ماشین گرفت فروخت موتورش و عوض کرد مگه میشه آخه

من یه بار دیت رفتم با یه نفر نه رستوران رفت نه کافه تو ماشین ۱ ساعت چرخیدیم حالت تهوع گرفتم همین که ...

حالا من زمان مجردیم با یکی از همکلاسی های کلاس زبانم دوست شدم دوستیمون از طرف من اصلا احساسی نبود ولی خوب اون ول نمی کرد هر بار که می رفتیم بیرون امکان نداشت نریم بهترین رستوران حرف بیست ساله پیشه اون زمان ۲۰۶ داشت می گفتم من رو برسون دم ایستگاهی که میخوام سوار بشم برم خونمون تا رستوران و کافه نمی رفتیم من رو برنمی گردوند خونه هر بار هم می گفتم به شرطی که دفعه بعد من حساب کنم هیچ وقت هم نمی گذاشت من حساب کنم فکر کنم پنج شش ماه دوست بودیم دریغ از یک حرف احساسی اصلا بهش اجازه نمی دادم بهم چیزی بگه انگشتش بهم نخورد نمی دونم چش بود روم هم نمیشد باهاش کات کنم فقط هر از گاهی ازم می پرسید تو کسی رو دوست داری می گفتم نه بعد دیگه اخراش که یکی درمیون جوابش رو میدادم بهم گفت خیلی دوستم داره و هر کاری کرده که من یه ذره حس پیدا کنم من هم گفتم هیچ حسی نسبت بهت ندارم و باهاش کات کردم

ولی برام همیشه جالب بود پسرایی رو که دوست نداری مثل چی برات خرج می کنند و زمان میزارند و دنبالت میافتند ولی خدا نکنه یکیشون رو دوست داشته باشی دیگه تا به جنون نرسوننت ولت نمی کنند

فکرکنم سرکاریه اخه مگه میشه هیچی نمیخای ازش؟چطور ممکنه بگو من خیابون نمیام ببرکافه بشینیم مثل ادم .آ ...

اتو ندارم ی حرفی میزنه دیگه نمیتونم چیزی بگم

بهش گفتم چرا دوستاتو با ماشین میبری دریاچه منو نمیبری گفت تو میای من نبردم؟ تو کی آمدی من گفتم نمیبرم یعنی چی این حرف یعنی تو خودت محدودیت داری نمیتونی بیای تقصیر من نیست !

حالا من زمان مجردیم با یکی از همکلاسی های کلاس زبانم دوست شدم دوستیمون از طرف من اصلا احساسی نبود و ...

دقیقا نمیدونم چرا اینجوریه کسیو که دوست نداری خیلی پیگیرته ولی امان از کسی که بفهمه دوسش داری دیگه رفتارهای بدش رو میبینی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

حالا من زمان مجردیم با یکی از همکلاسی های کلاس زبانم دوست شدم دوستیمون از طرف من اصلا احساسی نبود و ...

دقیقاااا منم همیشه آدمایی ک دوسشون نداشتم کلی برام خرید کردن

یکیشون دوساله برام کادو میخره هر سالم نمیگیرم میندازه سطل اشغال !

یکیشون برام حتی روز دخترم کادو خریده بود چبرسه تولد

اون فقط هدفش رابطه جنسی هستش که بهش رسیده

این بیچاره میگه ما خیلی شرایط بیرون رفتن نداریم خیلی کم همدیگه رو می بینیم معلومه خانواده حساسی داره شما الان چه جوری به این نتیجه رسیدید که رابطه جنسی دارند