2777
2789
عنوان

بنظرتون کسی ک باهاش تو رابطه ام خسیسه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 105 پست
هیچی کافه و رستوران خودم نمیتونم برم ولی کادو و ولنتاین و تولد هیچی

خب عزیزم تازه میپرسی خسیسه کسی که ۵ سال برات هیچی نخریده؟؟!!

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو بلد نیستی 😅 مردا دوست دارن ازشون چیزی بخوای بخوا اگه نکرد خسیسه وگرنه اگه ازدواج کنین عادت ...

خب چیکار کنممممم به زبون میارم زشته نیست؟ من حتی دیدم دخترا از دوست پسرتون پول میگیرن دلم برا خودم میسوزههه

همون من خودم خیلی تعجب کردم 😑

خب اگه اون الان بیست سالشه . تو چرا با بچه 15 ساله رل زده بودی بچه پولش کجا بود 😂😂😐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خب اگه اون الان بیست سالشه . تو چرا با بچه 15 ساله رل زده بودی بچه پولش کجا بود 😂😂😐

خب الان ک داره کار میکنه الآنم پول نداره مگه میشه

والا آدمی ک سرکار نمیره برام ی باکس پر لواشک گرفته بود !

من یه بار دیت رفتم با یه نفر نه رستوران رفت نه کافه تو ماشین ۱ ساعت چرخیدیم حالت تهوع گرفتم همین که اومدم خونه بلاک کردم به نظرم همون اول مشخصه که خسیسه یا نه شما خودت میدونی خسیسه ولی چون دوسش داری نمیتونی کات کنی

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
تو چی کادو دادی بهش تا حالا

اولین سال ولنتاین براش ی باکس پر کردم اسپرت و جاکارتی و شکلات و دستبند و حلقه بعد دیدم هیچی نخرید سال بعدم گفت ولنتاین بچه بازیه منم چیزی نگرفتم

برا تولد مامانش ام یادمه گل گرفتم و روسری

دیگه بعد اونا دیدم کاری نکرد ن تولدش و تبریک گفتم ن چیزی گرفتم !

کار میکنه خودش بابان

آخه داداش م متولد ۸۲ عه کار میکنه دانشجو هم هست

ولی درآمدش خرج خودشه

حتی خرج ماشین و بیمه ی ماشینش هم بابام میده

بنده خدا پولش کجا بود بخواد خرج دوست دختر بکنه

دوست دخترم نداره

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

من یه بار دیت رفتم با یه نفر نه رستوران رفت نه کافه تو ماشین ۱ ساعت چرخیدیم حالت تهوع گرفتم همین که ...

خب شما الان راه حلت چیه؟ من خب دیگه دیروز کامل برام روشن شد وقتی میره داخل مغازه فقط ی آدامس ساده میگیره میاد !

بعد خب برام سوالع اگه خسیسه پس چرا میگم خوراکی میخوام همون دقیقه میره میخره میاد !؟