2777
2789
عنوان

بنظرتون کسی ک باهاش تو رابطه ام خسیسه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 105 پست
خب چیکار کنممممم به زبون میارم زشته نیست؟ من حتی دیدم دخترا از دوست پسرتون پول میگیرن دلم برا خودم م ...

ببین کم کم شروع کن

مثلا سرما خوردی بگو حالم بده و اینا ببین میاد ببره دکتر

ببین تولدت چیکار میکنه

یا لیرون بودنی بگو سرم درد میکنه ببین چیکار میکنه

یا بگو خونه امروز ناهار نتونستم بخورم ببین میگه بریم ناهار

بگو حوصلم سر رفت خسته شدم بیرون یه جا بریم بشینیم

آخه داداش م متولد ۸۲ عه کار میکنه دانشجو هم هستولی درآمدش خرج خودشهحتی خرج ماشین و بیمه ی ماشینش هم ...

میترسم ی موقع تاپیک و ببیننن وگرنه شرایطشو کامل میگفتم

اینم زیاد ندیدم برا خودش خرید بکنه پدرش ام جدا شده ولی درکل سرکار میره ... نمیدونممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما الان راه حلت چیه؟ من خب دیگه دیروز کامل برام روشن شد وقتی میره داخل مغازه فقط ی آدامس ساده می ...

درستش کن چرا اهل کافه و رستوران نیستی خیلی عجیبه سعی کن هفته ای یه بار برید کافه یا بهش بگو هوس خوراکی کردم برام بخر رفتید بیرون یه چیز کوچیکم شده بخر حتما

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
ببین کم کم شروع کن مثلا سرما خوردی بگو حالم بده و اینا ببین میاد ببره دکترببین تولدت چیکار میکنهیا ل ...

خب ببین میگههههه بیام ببرمت دکتر همیشه میگه ولی من شرایطش و ندارم

تولدم من هردفعه میگم میگه آره برات کادو گرفتم آمدی میدم بهت ولی در صورتی ک آنقدر میگذره میگذره ک دیگه هیچی نمیگه تولدم و هیچ وقت تبریک نگفته

یا بیرون خودش بهم گفت هرجا میخوای بری بگو بیام ببرمت خودم

بگم حالم بده برو قرص بگیر میرهههه ولی من باید به زبون بیارم برهههه

یا ناهارم ی بار میخواست بگیره کلی داستان شد سرش ! گوشیش و نداد بهم منم در و کوبیدم رفتم ! بعد اصلا نمیدونی چی شد سر غذا فک کرد من بخاطر غذا رفتم گفت حالا خوبه همیشه غذا داشتیم و نمیخوردی یهو سر غذا اینجوری کردی

درستش کن چرا اهل کافه و رستوران نیستی خیلی عجیبه سعی کن هفته ای یه بار برید کافه یا بهش بگو هوس خورا ...

اخهههع خانوادم تو بیرون رفتن و اینا حساسن

خوراکی و بستنی اینام خجالت میکشم احساس میکنم داره نگاهم میکنه نمیتونم بخورمممم

اخهههع خانوادم تو بیرون رفتن و اینا حساسن خوراکی و بستنی اینام خجالت میکشم احساس میکنم داره نگاهم می ...

بعد ۵ سال خجالت میکشی ؟؟؟رو خودت کار کن اعتماد به نفست صفره

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
ببین کم کم شروع کن مثلا سرما خوردی بگو حالم بده و اینا ببین میاد ببره دکتر ببین تولدت چیکار میکنه ...

این پسره ی یالغوز تولدشو تبریک نمیگه یه شاخه گل نمیکیره بعد میگی ببرتش دکتر؟! زود بگو کات کنه عیو عیوو

جدید نیستم بخدا جدید نیستم از بس که تعلیق میشم کاربری چندمه😒🦦

میترسم ی موقع تاپیک و ببیننن وگرنه شرایطشو کامل میگفتم اینم زیاد ندیدم برا خودش خرید بکنه پدرش ام جد ...

از کجا تاپیک رو ببینه توضیح بده

ولی چون خودم داداش این سنی دارم میدونم درآمد آنچنانی نداره نمیتونه خرج های بزرگ کنه

درآمد داره کمه

در حد خرج روزمره ی خودشه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

خب ببین میگههههه بیام ببرمت دکتر همیشه میگه ولی من شرایطش و ندارم تولدم من هردفعه میگم میگه آره برات ...

اگه گوشیشو نمیده خب حتما جای دیگه خرج میکنه

ولی اینکه بحث غذا اونجوری گفته پس نرمال نیست طرف که بحث غذارو میاره وسط دعوا

ببین دخترایی هستن که مثل خودت نمیتونن بیرون برن ولی پسره جوری براش کم نمیزاره که فکرشو نمیکنی