2777
2789
من رفتم دیدم خیلی بیتربیتن دیگ نرفتم😶😬 اینجا خیلی بهتره

بی تربیت چیه ی مشکلیه ک بالاخره باید ی جا حل بشه اینجا ک تا سوال میکنی گزارش میکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوهوم

خیله خب سن خودت سن شوهرت چند بار تا حالا تلاش کردین برا رابطه آیا بکارتتو از دست دادی 

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀
 خیله خب سن خودت سن شوهرت چند بار تا حالا تلاش کردین برا رابطه آیا بکارتتو از دست دادی 

خودم 18 همسرم 27 

نه ماهه عروسی کردیم طبعا خیلی تلاش کردیم 

ن هنوز موفق نشدیم رابطه کامل داشته باشیم

ماما هستم

ممنون میشم کمکم کنید... واقعا دارم دیوونه میشم... دوبار اوایل رفتم پیش دکتر ( خانم اعظم فتوحی) گفتن ک مشکلی نداری پردت سالمه و هیچ ایرادی نداره... بهم ژل و لیدوکایین داد ولی واقعا بی تاثیر بود

خودم 18 همسرم 27  نه ماهه عروسی کردیم طبعا خیلی تلاش کردیم  ن هنوز موفق نشدیم رابطه کامل ...

ببین همین تلاش زیاد یکی از عواملشه 

میتونی انگشت خودتو فرو کنی ؟

قبلا در زمان بچگی نوجوانی رابطه ای داشتی ؟

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀
ببین همین تلاش زیاد یکی از عواملشه   میتونی انگشت خودتو فرو کنی ؟  قبلا در زم ...

آره با انگشت خودم و همسرم هیچ مشکلی ندارم... ن فقط تو نامزدی رابطه بدون دخول داشتیم

2790
2778
2791
2779
2792