2821
2789

بیین گلم واژینیسموس  بیماری حساب نمیشه یه حالتیه که در زمان دخول شما یه عضلاتی در ناحیه واژن دارین که مقبض میشه و از دخول جلوگیری میکنن  ربطی به ژل و لیدوکائین نداره شما باید از لحاظ روحی آمادگی کسب کنی  یه حالت دفاعیه  در زنایی که  از حرف زدن درباره رابطه جنسی شرم دارن 

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره با انگشت خودم و همسرم هیچ مشکلی ندارم... ن تو نامزدی رابطه بدون دخول داشتیم

خیله خب خیلی خوبه  اگه میخای بهت تو خصوصی بگم امشب چیکار کن که تموم شه بره 

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀

بهت پیام دادم امیدوارم گره زندگیتون باز شه گلم اگر  به احتمال یک درصد اونجوری هم  نشد  که صد البته میشه  جراحی میشی

سلام من بعد از چهار سال درمان شدم خیلی راها رفتم اما فقط با دیلاتور و چند تا کار طب سنتی درمان شدم خداروشکر☺و به روزهای ناامیدی که داشتم میخندم؛من حاظربه کمک به هم نوعم هستم هرکسی که دوست داشت من راهنماییش میکنم.

Mahsa123Maleki1@      ای دی ت‌ل‌گرام 

خودم 18 همسرم 27  نه ماهه عروسی کردیم طبعا خیلی تلاش کردیم  ن هنوز موفق نشدیم رابطه کامل ...

فقط و فقط با گرفتن وقت قبلی و حضوری به مرکز خانم خیابانی (نسل سپید) مراجعه کنید و مطمئن باشید که میتونن بهتون کمک کنن. فقط حضوری و فقط به ایشون مراجعه کنید.

منم مشکل دارم نتونستم وارد سایت بشم

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
خودم 18 همسرم 27  نه ماهه عروسی کردیم طبعا خیلی تلاش کردیم  ن هنوز موفق نشدیم رابطه کامل ...

من 4ساله اینطوری بودم با ژل و اینا حل نمیشه تو تلگرام بزن درمان رایگان واژینیسموس کانالش اومد وارد شو مطالبشو بخون من اونجا درمان شدم به کمک عروس همرام خدا خیرشون بده همیشه دعاشون میکنم بخدا بدون یک قرون پول انقد امیدواری دادن انقد خوبن که حد نداره تو برو اگه پشیمون شدی بیا فوشم بده

سلام من بعد از چهار سال درمان شدم خیلی راها رفتم اما فقط با دیلاتور و چند تا کار طب سنتی درمان شدم خ ...

چطور عزیزم خواهرشوهرم بعداز سه سال از ازدواجش هنوز دختره میترسه. میشه بگی چطور موفق شدی؟

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
بهت پیام دادم امیدوارم گره زندگیتون باز شه گلم اگر  به احتمال یک درصد اونجوری هم  نشد &nbs ...

میشه به خواهرشوهرمن هم کمک کنی خصوصی پیام بدی بعد ۳سال هنوز دختره

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘