2777
2789
عنوان

مهاجرت

68 بازدید | 4 پست

من و شوهر و دختر ۶ سالم میخوایم از اینجا بربم زبان بلد نیستیم ولی میتونیم چند ماه وقت بذاریم، البته دخترم زبانش در حد محاوره سن خودش خوبه . شوهرم لیسانس نرم افزار کامپیوتر داره ده ساله شرکت خصوصی کار میکنه و خودش میگه باید از نظر علمی خودمو ارتقا بدم . با ویزای کار به واسطه شوهرم چه کشورهایی می تونیم بریم ؟ چه شغل هایی برای ما دارن که کار دفتری باشه و درآمدش هزینه ای رو که باید برای رفتن بدیم جبران کنه ؟ حقوق اونجاها چطوریه ؟ اگه اینجا تمام زندگیمون رو الان بدیم بعد از چند وقت این هزینه جبران میشه ؟ هر کشور برتریش به کشور دیگه چیه ؟؟؟ مثلا اگه میگید کانادا ، چرا ؟ اگه میگید دانمارک یا سوئد، چرا ؟ نمیخوام بچم اینجا عمرش تلف بشه میخوام قانونی و دائم ببرمش جایی که آرامش داشته باشه و از لحاظ پیشرفت عالی باشه و هیچوقت پشیمون نشیم . ما برای رفتن تقریبا باید تمام دارایی مون که ده ساله جمع کردیم رو بفروشیم . پس لطفا کسانیکه اطلاعات دقیق و واقعی دارید صادقانه راهنمایی کنید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، توی سایت دیوار چند تا آگهی بود هر کدوم یه چیزی میگفتن ضد و نقیض نتونستم اعتماد کنم

سلام، برای آلمان، تیم رهسپار. توی تلگرام، گروه های مهاجرتی معروف و معتبر با کاربرای واقعی و پیدا کنید، خیلی خوب راهنمایی میکنن.