2777
2789
عنوان

مهاجرت

68 بازدید | 4 پست

من و شوهر و دختر ۶ سالم میخوایم از اینجا بربم زبان بلد نیستیم ولی میتونیم چند ماه وقت بذاریم، البته دخترم زبانش در حد محاوره سن خودش خوبه . شوهرم لیسانس نرم افزار کامپیوتر داره ده ساله شرکت خصوصی کار میکنه و خودش میگه باید از نظر علمی خودمو ارتقا بدم . با ویزای کار به واسطه شوهرم چه کشورهایی می تونیم بریم ؟ چه شغل هایی برای ما دارن که کار دفتری باشه و درآمدش هزینه ای رو که باید برای رفتن بدیم جبران کنه ؟ حقوق اونجاها چطوریه ؟ اگه اینجا تمام زندگیمون رو الان بدیم بعد از چند وقت این هزینه جبران میشه ؟ هر کشور برتریش به کشور دیگه چیه ؟؟؟ مثلا اگه میگید کانادا ، چرا ؟ اگه میگید دانمارک یا سوئد، چرا ؟ نمیخوام بچم اینجا عمرش تلف بشه میخوام قانونی و دائم ببرمش جایی که آرامش داشته باشه و از لحاظ پیشرفت عالی باشه و هیچوقت پشیمون نشیم . ما برای رفتن تقریبا باید تمام دارایی مون که ده ساله جمع کردیم رو بفروشیم . پس لطفا کسانیکه اطلاعات دقیق و واقعی دارید صادقانه راهنمایی کنید ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ، توی سایت دیوار چند تا آگهی بود هر کدوم یه چیزی میگفتن ضد و نقیض نتونستم اعتماد کنم

سلام، برای آلمان، تیم رهسپار. توی تلگرام، گروه های مهاجرتی معروف و معتبر با کاربرای واقعی و پیدا کنید، خیلی خوب راهنمایی میکنن.