2777
2789
عنوان

دوس دارم دراز کش باشم

207 بازدید | 16 پست

اهنگ گوش بدم زبان بخونم چیز میز یاد بگیرم ولی دراز کشیده و زیر پتو ..حوصله پا شدن ندارم هیچ وقت

دراز کش یجور فحش نیست؟.

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

*تاپیکت تعطیل شد

مردم گفته بودن که چرا الان که اینجوریه صحبتی نمیکنی و استوری نمیزاری و فلان

اوتم گفته بوده چی از جون من میخواین و ... نمیدونم من استوری گذاشته بودم توی اعتراضات ۴۰۱ بعد اسممو گذاشتن داخل نمیدونم و چی و ازین حرفا

دلم نیومد تایپ کردم نفرستمش😭😂

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

*تاپیکت تعطیل شدمردم گفته بودن که چرا الان که اینجوریه صحبتی نمیکنی و استوری نمیزاری و فلاناوتم گفته ...

مرسی که نوشتی و فرستادی .الان تعجب کرده بودم که چرا تاپیکم تعطیل شد ؟

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

مرسی که نوشتی و فرستادی .الان تعجب کرده بودم که چرا تاپیکم تعطیل شد ؟

نمیدونم والا این روزا که میرم هر تاپیکی تا میام تایپ کنم تعطیل میشه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

نمیدونم والا این روزا که میرم هر تاپیکی تا میام تایپ کنم تعطیل میشه

الان یه جا دیگه بودم اونم تعطیل شد😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز