2789
عنوان

مخدرها

144 بازدید | 15 پست

اول صبحی واقعهای پیش اومد که باعث شد دلم بخواد اینجا هم این بگم. عزیزم شما بالا بری پایین بیای سیگار مواد مخدره و کسی هم که مواد میکشه معتاده. تمام.

صرفا اینکه متاسفانه عده زیادی میکشنش قرار نیست یک حقیقت علمی رو عوض کنه. اگر شما اعتیاد نداری پس بفرما از همین الان دیگه نکش💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرف عجیبی نگفتید نوشابه هم مخدره همینطور شکلات

خیر

در ساختشون مواد مخدر بکار نرفته

تاثیر در مقدار ترشح دوپامین میذاره که وابستگی ایجاد میکنه مثل اثر مخدرها اما اصلاااااا به اون شدت و دارای اثرات غیرقابل برگشت روی مغز نیست اما اینکه در حد خودش بله مضره

خیلی چیزها مخدره. آدما هم ملزم نیستند که زندگی سالم داشته باشن. سیگار هم من الان سه هفته یا بیشتره نکشیدم خیلی هم اوکیم باز دو روز دیگه میکشم و هر وقت هم دوست داشته باشم میذارمش کنار.

بابام ۴۰سال کشید کرونا اومد از بوی سیگار بیزار شد😂😂😂خلاصه که ترکش کرد تو یه روز ولی نتیجش دندونای ...

دمشون گرم که به فکر سلامت خودشون و خانوادشون هستن✨

خیلی چیزها مخدره. آدما هم ملزم نیستند که زندگی سالم داشته باشن. سیگار هم من الان سه هفته یا بیشتره ن ...

همیشه همین توجیح میشنوم

راحت باشید

تا وقتی دیگران با بوش و دودش آزار ندید با اینکه بدم میاد ولی در راستا زندگی شخصیتون قرار میگیره و در تصمیم من نیست

در ادامه بهتون بگم که قهوه هم یک مخدره بنده خودم یک معتادم که هر بار در ترک به مشکل میخورم

کافئین قهوه و چای اعتیاد آور هست ولی فکر نکنم مخدر باشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
کافئین قهوه و چای اعتیاد آور هست ولی فکر نکنم مخدر باشه

برای من که خیلی واجبه نخورم پرخاشگرم

بخورم خوش اخلاق و مهربونم

نخورم بی انگیزه و داغونم

نهایتا هم یه نصف روز یا یک روز بتونم نخورم

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

برای من که خیلی واجبه نخورم پرخاشگرم بخورم خوش اخلاق و مهربونم نخورم بی انگیزه و داغونم نهایتا هم یه ...

کم کم مقدارش رو کم کنید

یه دفعه ای بودنتون واکنش نشون میده و وابستگی بدتر میشه

مثلاً اگه هر روز یه ماگ میخورید به مدت یه هفته به نصف ماگ کاهش بدین و همینجوری کم کم وابستگی اون کم میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
برای من که خیلی واجبه نخورم پرخاشگرم بخورم خوش اخلاق و مهربونم نخورم بی انگیزه و داغونم نهایتا هم یه ...

این بالا هم توضیح دادم

خیر

در ساختشون مواد مخدر بکار نرفته

تاثیر در مقدار ترشح دوپامین میذاره که وابستگی ایجاد میکنه مثل اثر مخدرها اما اصلاااااا به اون شدت و دارای اثرات غیرقابل برگشت روی مغز نیست اما اینکه در حد خودش بله مضره

این بالا هم توضیح دادمخیردر ساختشون مواد مخدر بکار نرفتهتاثیر در مقدار ترشح دوپامین میذاره که وابستگ ...

چی ؟! قهوه رو میگی شما؟! من منظورم از اینکه قهوه هم یک مخدره و من یک معتادم وابستگی که ایجاد میکنه وگرنه میدونم در ساختش مخدر نیست و روی مغز تاثیری مانند مواد نداره

در واقع اشاره ی من به اون بخش صحبت اولیه شما بود که نوشتید اگه میگی اعتیاد نداره همین الان نکش

چون منم نمیتونم از همین الان دیگه نخورم 🥲

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

چی ؟! قهوه رو میگی شما؟! من منظورم از اینکه قهوه هم یک مخدره و من یک معتادم وابستگی که ایجاد میکنه و ...

میفهمم عزیزکم

اینطور وابستگی باید ذره ذره کم بشه به یک باره خیلی سخت میشه. میتونین در کنارش تشویقی یا جایگزین کم ضررتر که ایجاد وابستگی نداره هم به صورت موقت استفاده کنین. البته قهوه به اندازه مصرف بشه اتفاقا پر از فایدست فقط بهتره وابستگی از بین بره اونم برای راحتی شما