2777
2789
عنوان

لکه بینی وپریود

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 45 پست

من شانس دکتر خوش اخلاقم ندارم هرچه دکتر میرم یکی ازیکی بداخلاق تر اصلا برام توضیح نمیدن که چی به چیه همش باید خودم بیام توی نت جستجو کنم ببینم منظورش چی بوده😭

بله منم پلی کیستیک بودم شاید ۹ ماه البته لتروزول خوردم ماه آخر خیلی دیر ف لیکول تشکیل شده بود ۱۶ روز ...

لرا عزیزم میای یه لحظه؟من اونروز گفتم پریودم خیلی طولانی شده شما گفتید منم اینجوری بودم باردارشدم همون ماه میشه بیای بگی بعد چندروز تاخیر مشخص شد بارداری؟؟؟خیلی ممنون میشم اگه بیای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لرا عزیزم میای یه لحظه؟من اونروز گفتم پریودم خیلی طولانی شده شما گفتید منم اینجوری بودم باردارشدم هم ...

سلام عزیزم ببخشید دیر سر زدم و جواب دادم.من یادمه اون ماه پریودم ۱۶ روز طول کشید از روز دهم به بعدش لک بیتی شدید داشتم که مفنامیک اسید خوردم قطع شد درکمال ناباوری تقریبا ۱۹ روز از نوعدم گذشته بود که بی بی جک گذاشتم و البته امیدی نداشتم‌مثبت شه !ولی هنون روز نثبت شد عصرش رفتم از دادم گفت بتاتون ۷۰۰ هست

شماجکار کردی بارداری ؟

سلام عزیزم ببخشید دیر سر زدم و جواب دادم.من یادمه اون ماه پریودم ۱۶ روز طول کشید از روز دهم به بعدش ...

سلام گلم مرسی از معرفت ومحبتت که میای به من جواب میدی...من ۱۵روز پریودیم طول کشید الان من نمیدونم چجوری پریودمو حساب کنم که ببینم چندروز گذشته ازش چون ماه قبل باخوردن دوفاستون سر۲۸روز پریودشدم اما الان که دوفاستونم میخوردم سرماهش هم رسیده و هنوز نشدم نمیدونم باید کی بی بی بزنم روز۲۸پریودم که زدم منفی بود

سلام عزیزم ببخشید دیر سر زدم و جواب دادم.من یادمه اون ماه پریودم ۱۶ روز طول کشید از روز دهم به بعدش ...

۱۹روز صبرکردین یعنی..منم صبرکنم فعلا پس...چندروزی هم سمت چپ شکمم پایین تراز نافم درد میکرد نمیدونم مال چی بود

آخه دکتر اون دفعه بهم گفت روز دوم پریودت بیا برا سونو که برام دارو بنویسه من الان منتظرم شاید پریود ...

هنوز پریود نشدید ؟بی بی چک و یا آزنایش ندادید ببینم باردارید یا نه ؟

شاید کیست داشته باشی زری جان 

هنوز پریود نشدید ؟بی بی چک و یا آزنایش ندادید ببینم باردارید یا نه ؟ شاید کیست داشته باشی زری جان&n ...

نه هنوز...نه..بی بی چک روز۲۸پریم زدم منفی بود...خب تنبلی دارم من..پلی کیستیک هستم

هنوز پریود نشدید ؟بی بی چک و یا آزنایش ندادید ببینم باردارید یا نه ؟ شاید کیست داشته باشی زری جان&n ...

نه هنوز...نه..بی بی چک روز۲۸پریم زدم منفی بود...آره تنبلی دارم من..پلی کیستیک هستم

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. انشاالله در اسرع وقت تحلیل پاسخ ها به ایمیلتون ارسال میگردد. ممنون میشم از همراهیتون. در صورت سوال می توانید با ایمیل barvariasan@gmail.com  تماس حاصل کنید. تیم ما دوره رایگان مدیریت استرس و هیجانات ناباروری برای دوستانی که پرسشنامه را پر کنند، برگزار خواهد کرد.

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

با سپاس

نه هنوز...نه..بی بی چک روز۲۸پریم زدم منفی بود...خب تنبلی دارم من..پلی کیستیک هستم

زری جان

بنظرمن‌پیگیر باش زودتر ببینم باردار هستی یا نه

ایشالا که بارداری درغیراینصورت شاید کیست داری بهتره زودتر درمانش کنی و اقدام کنی

زری جان بنظرمن‌پیگیر باش زودتر ببینم باردار هستی یا نه ایشالا که بارداری درغیراینصورت شاید کیست دا ...

اخه عزیزم من هرماه پریودم عقب میوفته نمیخام برم ازمایش اخه بعدش کلی ناامیدمیشم وافسرده..کیستای عادی ندارم که مطمعنم تقریبا