2777
2789
عنوان

لکه بینی وپریود

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 45 پست
شما چه علایمی داشتید ک فهمیدید پلی کیستیک هستید؟؟؟؟ اخه من فقط تو سونو بهم گفتن غیر این پریودد &nbs ...

من ازاول که پریود میشدم پریودم نامنظم بود عقد که بودم همش پریودم استرس داشتم بخاطر این نامنظمی همش میترسیدم نکنه باردارباشم وندونم رفتم دکتر برام سونو نوشت توی سونو بهم گفتن تخمدانت پلی کیستیک هس..یکساله عروسی کردم شش ماهه اقدامم دوماهش زیر نظر دکتر متفورمین واوابوست خوردم که نشدم این ماهم رفتم سونو روز۱۴که بزرگترین فولیکولم ۹بود دیگه بهم گفت روز دوم پریودت دوباره بیا برا سونو که دوباره بت داروبدم..این پریودیمم نتونستم برم انشالله پریود بعدیم برم ببینم چی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم پلی کیستیک بودین؟چن ماه اقدام کردین تاباردار شدین

بله منم پلی کیستیک بودم شاید ۹ ماه البته لتروزول خوردم ماه آخر خیلی دیر ف لیکول تشکیل شده بود ۱۶ روز پریودم طول کشید بیشترش لکه بینی بود 

ناامید شده بودم 😃😃یهو دیدم بی بی چک مثبت شد الان پسرم ۳ ساله است 

من ازاول که پریود میشدم پریودم نامنظم بود عقد که بودم همش پریودم استرس داشتم بخاطر این نامنظمی همش م ...

اوابوست خوبه بنظرتون ؟باهاش چندتا فولیکول تشکیل میشه ؟بیشتر از یکی یا فقط تاثیرش در بالغ شدن فولیکوله؟

ترانه جان شما چطوری باردارشدین

من آذر عروسیم بود ولی دوران دختریم سونو نشون داده بود تخمدان چپ حاوی فولیکول ریز دکتر گفته بود تنبلی داری ولی چندان جدی نیست ...بعد ازدواجم ک پریودم نامنظم شد اصلا معلوم نبود میشدم یا ن خون نمیومد فقط لک قهوه ای  بهمن ک لک قهوه ای بود رفتم دکتر قزص لتروزول داد گفت از همین ماه بخور خوردم ماه بعد دیگ پریود نشدم دیدم حاملم تعجب کردم انقد سریع گرفت

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

سلام دوستان من یک ماهه پریود نشدم بعدشم ک شدم لک بینی بود بیبی هم گذاشتم ی لحظه خطش روشن شد دومیه بعد کمرنگ شد الانم چند وقته سردرد سرگیجه حالت تهوع دارم عصبیم و یکم ورم کردم   

خوش بحالت منم نینی میخوام 

منم میخوام😢

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
خوش بحالت منم نینی میخوام 

الهی ان شالله خدا ب همه اونایی ک ارزو مادر شدن دارن نی نی صحیحو سالم بده 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اوابوست خوبه بنظرتون ؟باهاش چندتا فولیکول تشکیل میشه ؟بیشتر از یکی یا فقط تاثیرش در بالغ شدن فولیکول ...

اوابوست برا من نتیجه ای نداشت...قرص خارجیه فک نکنم ربطی به فولیکول داشته باشه فقط برا کمک به بارداری هستش فک میکنم

بنظرم اوابوست رو حتما بخورید .مطمیننید اصلشو تهیه کردید ؟قوطیش قیمتش چنده لطفا 

من شصت تادونش گرفتم صد وخورده ای...فقط دوماه دکترم برام نوشت که فایده نداشت برام...بعددوماه که استفاده کردم ماه بعدش روز ۱۴رفتم سونو گفت بزرگترین فولیکولت۹هست😔