2777
2789
عنوان

چالش با همکار

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 29 پست
بگو میخوام یکی دیگه با این آقا در ارتباط باشه بالاخره باید تلاشی برای دوری از اقا یا واسطه کنه یاخود ...

من تنها نیرو این کار هستم همکارم که آقا هست روی موضوعات دیگه کار میکنه امروز اینقدر سرکار های این آقا حرص خوردم نتونستم از سردرد برم سرکار

آخه مدیر منم حالیش نیست فقط فکر وصول خودشه چون یکی از کسایی که باید ماهیانه برامون پول بریزه اونم م ...

خب پس خودت باید برای خودت کاری کنی

ب زندگیت فک کن اول

بعد ساعت کاری اقارو اصلا جوا نده اگ شوهرت سر گوشی نمیره یا همسشه سایلنت عادت داری باشه مشکل نیست

اگرم گفت چرت حوا نمیدی به آقا توضیح نده کوتاه بپیچونش

ببین شخصیت و زندگ تو مهمتر از اون کاره کوفتیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس خودت باید برای خودت کاری کنی ب زندگیت فک کن اول بعد ساعت کاری اقارو اصلا جوا نده اگ شوهرت سر گ ...

ممنون همسرم میدونه من بعد از تایم کاری فقط درصورتی که مدیرم زنگ بزنه و کار واجب داشته باشم جواب میدم ولی این آقا پیامک میده یا توی بله و اینا اینها پیام میذاره من دیروز پیامهای بله را بدون خواندن پاک کردم

ممنون همسرم میدونه من بعد از تایم کاری فقط درصورتی که مدیرم زنگ بزنه و کار واجب داشته باشم جواب میدم ...

راستش من باشم یه شماره دیگه برای کارم اختصاصی میگیرم

یعد تایم کاری اونو خانوش میکنم

ولس ی مدیر اصلیت این شمارت باشه

یلاک کردن یعد ساعت کاری هم میشه ولی یهو یادت بره فرداش از بلاک دربیاری زشته

حرف خاصی ک آنجا نزده مزاحمت باشه راستش

تلفنی روزی ده بار زنگ میزنه دیروز گفت چرا شما عکس از خودتون روی بله نمیذارین دوست دارم شما را ببینم یا ۵ شنبه هفته پیش من جواب دادم نزدیک یک ساعت الکی حرف زد در مورد پدرو مادرش و چیزهای بی ربط که آخرسر گفتم من باید برم جایی

راستش من باشم یه شماره دیگه برای کارم اختصاصی میگیرم یعد تایم کاری اونو خانوش میکنم ولس ی مدیر اصلیت ...

اینم فکر خوبیه این خطم را بخاطر اینکه همه کارهای بانکی و مدرسه و اینها روشه مجبورم نگه دارم

تلفنی روزی ده بار زنگ میزنه دیروز گفت چرا شما عکس از خودتون روی بله نمیذارین دوست دارم شما را ببینم ...

تو آدم بی زبونی پس هستی ک نمیتونی وسط مکالمه قطع کنی

مشکل از خودتم هست ک بهش اجازه دادی جز کار باهات حرف بزنه خودت عادتش دادی

ولی باید یکجایی جلوشو بگیری

تو آدم بی زبونی پس هستی ک نمیتونی وسط مکالمه قطع کنی مشکل از خودتم هست ک بهش اجازه دادی جز کار باهات ...

گفتم بالاترم تنها ۵ شنبه که زنگ زد ومن فکر کردم چون سایت قطعه برای واریز زنگ زده برداشتم اصلا مهلت حرف نمیداد چون روزهایی که سایت قطعه باشههمه مشترک هامون به من زنگ میزنن و ازاونطرف نمیخوام لج کنه میخوام محترمانه دکش کنم چون آدم پر دردسریه

گفتم بالاترم تنها ۵ شنبه که زنگ زد ومن فکر کردم چون سایت قطعه برای واریز زنگ زده برداشتم اصلا مهلت ح ...

درکل یکم محکم تر باید باسی

یه مدت جواب ندی یا کوتاه و سرد باسی مطمئن باش خودش میره گزینه بعدی

آخه مدیر منم حالیش نیست فقط فکر وصول خودشه چون یکی از کسایی که باید ماهیانه برامون پول بریزه اونم م ...

زتدگیتو برای منفعت مدیرت خراب نکن

بی ادبی نکن ولی سرد برخورد کن کوتاه جواب بده