سلام دوستان یک چالشی برام پیش اومده من به واسطه کارم با اکثر مدیران شرکتهای بزرگ چندتا شهر بزرگ مثل تهران و... در ارتباطم یک آقایی هست مدیر یک شرکت بزرگ تهرانه ودوسالی هست که این سمت را گرفته من از پارسال حداقل هفته ای یکبار باید با ایشون صحبت کنم براساس صداش فکر میکردم مثلا نزدیک ۶۰ سال باشه آدم محترمی بنظر میرسید که بعدها سر دسترسی کاربریشون اطلاعات ومشخصاتشون را برای من فرستادن و فهمیدم متولد ۶۱ هستن و مجرد هستن . عید سال ۱۴۰۴ یک پک هدیه خیلی نفیس برای من فرستاد من به رسم ادب بهشون پیام دادم و تشکر کردم و همه چیز نرمال بود الان یکی دوماهه تماسهاش بیشتر از حد معمول شده منم چون زنم خودم متوجه شدم که هدفدار زنگ میزنه (ایشون هم میدونه من متاهل هستم و فرزند دارم چون یکبار خونه بودم زنگ زد پسرم جواب داده بود)و اکثر اوقات جواب نمیدم یا پیام در جلسه هستم میذارم تا هفته گذشته که واقعا حالم خوب نبود ایشون چندبار زنگ زد من جواب ندادم پیامکم قطع بود تا با خط دفترشون دیروز زنگ زد من شمارشو نداشتم جواب دادم که یهو خیلی ناراحت گفت چرا جواب نمیدی واز دیروز کلی پیام توی بله داده واین آقا ساعتهای خارج از تایم اداری هم زنگ میزنند مثلا سوالهای کاری الکی میپرسه خیر سرشم استاد یکی از دانشگاههای خوب تهرانم هست من واقعا گیر کردم نمیدونم چطوری بهش بگم که ناراحت نشه چون آدم با نفوذ یه نمیخوام برام شر درست کنه
خب پس خودت باید برای خودت کاری کنی ب زندگیت فک کن اول بعد ساعت کاری اقارو اصلا جوا نده اگ شوهرت سر گ ...
ممنون همسرم میدونه من بعد از تایم کاری فقط درصورتی که مدیرم زنگ بزنه و کار واجب داشته باشم جواب میدم ولی این آقا پیامک میده یا توی بله و اینا اینها پیام میذاره من دیروز پیامهای بله را بدون خواندن پاک کردم
تلفنی روزی ده بار زنگ میزنه دیروز گفت چرا شما عکس از خودتون روی بله نمیذارین دوست دارم شما را ببینم یا ۵ شنبه هفته پیش من جواب دادم نزدیک یک ساعت الکی حرف زد در مورد پدرو مادرش و چیزهای بی ربط که آخرسر گفتم من باید برم جایی
تو آدم بی زبونی پس هستی ک نمیتونی وسط مکالمه قطع کنی مشکل از خودتم هست ک بهش اجازه دادی جز کار باهات ...
گفتم بالاترم تنها ۵ شنبه که زنگ زد ومن فکر کردم چون سایت قطعه برای واریز زنگ زده برداشتم اصلا مهلت حرف نمیداد چون روزهایی که سایت قطعه باشههمه مشترک هامون به من زنگ میزنن و ازاونطرف نمیخوام لج کنه میخوام محترمانه دکش کنم چون آدم پر دردسریه