2777
2789
عنوان

چالش با همکار

383 بازدید | 29 پست

سلام دوستان یک چالشی برام پیش اومده من به واسطه کارم با اکثر مدیران شرکتهای بزرگ چندتا شهر بزرگ مثل تهران و... در ارتباطم یک آقایی هست مدیر یک شرکت بزرگ تهرانه ودوسالی هست که این سمت را گرفته من از پارسال حداقل هفته ای یکبار باید با ایشون صحبت کنم براساس صداش فکر میکردم مثلا نزدیک ۶۰ سال باشه آدم محترمی بنظر میرسید که بعدها سر دسترسی کاربریشون اطلاعات ومشخصاتشون را برای من فرستادن و فهمیدم متولد ۶۱ هستن و مجرد هستن . عید سال ۱۴۰۴ یک پک هدیه خیلی نفیس برای من فرستاد من به رسم ادب بهشون پیام دادم و تشکر کردم و همه چیز نرمال بود الان یکی دوماهه تماسهاش بیشتر از حد معمول شده منم چون زنم خودم متوجه شدم که هدفدار زنگ میزنه (ایشون هم میدونه من متاهل هستم و فرزند دارم چون یکبار خونه بودم زنگ زد پسرم جواب داده بود)و اکثر اوقات جواب نمیدم یا پیام در جلسه هستم میذارم تا هفته گذشته که واقعا حالم خوب نبود ایشون چندبار زنگ زد من جواب ندادم پیامکم قطع بود تا با خط دفترشون دیروز زنگ زد من شمارشو نداشتم جواب دادم که یهو خیلی ناراحت گفت چرا جواب نمیدی واز دیروز کلی پیام توی بله داده واین آقا ساعتهای خارج از تایم اداری هم زنگ میزنند مثلا سوالهای کاری الکی میپرسه خیر سرشم استاد یکی از دانشگاههای خوب تهرانم هست من واقعا گیر کردم نمیدونم چطوری بهش بگم که ناراحت نشه چون آدم با نفوذ یه نمیخوام برام شر درست کنه

بد شد که. تو خارج از تایم کاری جواب نده و بهشون بگو این خط کاریمه و خارج از تایم کاری، کلا رو سایلنته میذارم توی کشو. واسه همین هرکی زنگ میزنه، متوجه نمیشم. اینجوری کم کم دمشو میذاره رو کولش میره

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکب کاری برام تهران اوکی شده بود این آقا در جریان بود چون مدیر اونجا با این آقا دوست هست چندبار زنگ زد که بیان تهران نگران چیزی نباشید من هواتون را دارم و اینکه بارها گفته من که سعادت نداشتم شما را ببینم من هی رسمی سعی کردم موضوع صحبت را عوض کنم و اینکه مثلاً ۷ شب زنگ میزنه من کلا از ساعت ۴ گوشیم را از ترسم میذارم روی حالت پرواز

بد شد که. تو خارج از تایم کاری جواب نده و بهشون بگو این خط کاریمه و خارج از تایم کاری، کلا رو سایلنت ...

جز بار اول که ۵ شنبه زنگ زد ومن جوابشو دادم اصلا بعد تایم کاری جوابش را نمیدم ولی ولکن نیست آخه جالبه عکس واتساپش را دیدم آدم خیلی پولدار وخوشتیپیه و اینکه با توجه به موقعیتش میتونه هزارتا دوست دختر داف داشته باشه نمیدونم چرا پیله کرده به من

نه محل کارم دولتیه حاشیه برام میسازن

بگو میخوام یکی دیگه با این آقا در ارتباط باشه

بالاخره باید تلاشی برای دوری از اقا یا واسطه کنه یاخودت مستقیما حال طرفو بگیری بفهمه ک حق نداره جز تایم کاری تماس بگیره

جز بار اول که ۵ شنبه زنگ زد ومن جوابشو دادم اصلا بعد تایم کاری جوابش را نمیدم ولی ولکن نیست آخه جالب ...

آدما هزار جور مشکل روانی و مشکل جنسی دارن. ربطی به پول نداره. متاسفانه جامعه همینه. مراقب باش

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بگو میخوام یکی دیگه با این آقا در ارتباط باشه بالاخره باید تلاشی برای دوری از اقا یا واسطه کنه یاخود ...

آخه مدیر منم حالیش نیست فقط فکر وصول خودشه چون یکی از کسایی که باید ماهیانه برامون پول بریزه اونم مبالغ کلان همین آقاست واین آقا بخاطر مثلا رفتار من سر موقع تسویه میکنه و مدیر من میدونه که خودش نمیتونه از مشتریها پول بگیره بخاطر منفعت خودشم شده کاری نمیکنه

آدما هزار جور مشکل روانی و مشکل جنسی دارن. ربطی به پول نداره. متاسفانه جامعه همینه. مراقب باش

من خودم ۲۰ سال شاغلم واز این موارد بوده ولی برای زمانی که من خیلی جوان بودم و مجرد این آقا میدونه من برنامه نویسم چندبار گفت بیا توی لینکیدن عضو گروهم بشین من هی محل ندادم الان یک مورد پیامش را میفرستم