2777
2789
عنوان

پسر مزاحم

282 بازدید | 19 پست

از شانس بدم یه همسایه چشم هیزو کثیف داریم ادم خیلی بدیه بیشتز وقتا میرم بیرون میبینی یهو پیداش میشه بعد اینم گوشه خیابون تیکه میندازه با ماشین یواش یواش کنارم میاد خیلی رو مخمه این کارش نمیدونم چطور میشه حالشو گرفت میشه پلاکشو داد به پلیس دردسر نمیشه بعدا؟خانواده. خوبیم نیستن احساس میکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبش کردن تا از اینکارا نکنه به پدرم نگفتم گفتم زشته جلو و در همسایه آبرومون نره

منم نخواستم بگم خیلی تحمل کردم تا دیدم شمارمو پیدا کرد و شروع کرد به تهدید کردن منم مجبور شدم به خانوادم بگم

ولی تو هنوز نگو

اول ب خانواده ت بگو ببین نظرشون چیه

به مادرم گفتم فقط کابینت سازی داره رفت شمارشو پیدا کرد بهش زنگ زد بهش چندتا حرف زد که ادم خودش خانواده داشته باشه مزاحم بقیه نمیشه بعد بهانه اورد و گفت خاله زنگ میزنم کار دارم😐

کوچکترین واکنشی نشون نده بی محلی محض حتی بهش بد بیراه هم نگو بعضی از ادما اینقدر حرومن از فهش خوردن ...

اره دقیقا بخدا تو خیابون داخل بازار جای شلوغ با صدای بلند شروع میکنه تیکه میندازه🤦♀️

اون پر رو هست و بیشرف ، اگه شرف داشت که تو رو اذیت نمیکرد . بهترین کار اینه که بی محلش کنی ، حتی نگا ...

اره واقعا اینا شرف ندارن چنین پسرای اصلا آبرومو برده خدا از چنین پسرای نگذره