mamnhjgg5566 مدیر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4981 عنوان نت وصل شده | مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 55 پست سلام خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره 1404/10/30 | 08:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنیار عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 5558 وصلم بشه گفتن اینستا و تلگرام و یه چیز دیگه تا اطلاع ثانوی یعنی هیچوقت احتمالا بسته هست
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11978 منم فکر کنم شهر به شهر اره ما هفته پیش سفر بودیم قشنگ همه مسیریاب ها راحت کار میکردبرگشتیم تهران بعضی جاها ک کلا قطعه کامل بود ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ننه_ایلان_ماسکم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 875 میشه بگید یک جوری واسه منم بفرسته یا خودتون بفرستبد واقعا گیر هستم دانشجو ام میپرسم بهت خبرشو میدم کاربرجدید نیستم
عاشقمادرمم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 4136 منم فکر کنم شهر به شهر ممکن ای حضرت عباس دلم رادریاب السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
نینی۹۱۱ عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1159 وصلم بشه گفتن اینستا و تلگرام و یه چیز دیگه تا اطلاع ثانوی یعنی هیچوقت احتمالا بسته هست ای خدا چرا هرکی ی چی میگه. اینو کجا گفتن
سنیار عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 5558 بنده خدا یکی از فامیلای نردیکمون شوهرش برنامه نویس و کارای کامپیوتریه هم اجاره محل کار میده هم اجاره خونه هم خرج خونه باید بده الان نشسته تو خونه کمک خانمش میکنه کار درمنزل انجام میدن چه اوضاعیه آخه فوقش یکماه از جیب بخورن بعدش چی
عاشقمادرمم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 4136 ای خدا چرا هرکی ی چی میگه. اینو کجا گفتن اگه اتفاقی نیفته وصل میکنن نگران نباش ای حضرت عباس دلم رادریاب السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
سنیار عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 5558 اگه اتفاقی نیفته وصل میکنن نگران نباش نه اینا خودشون وصلن براشون مردم مهم نیستن دودرصد اینترنت دارها فقط خودشونن دیگه
_imtryingtobeok عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 223 @niniyar @niniyar @niniyar یکی باید نی نی یار رو برا تو تگ کنه