mamnhjgg5566 مدیر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4981 عنوان نت وصل شده | مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 55 پست سلام خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره 1404/10/30 | 08:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life100 عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 4181 فقط آیفون دارا میتونن با فی.لترشکن جلو برن دخترم هم واتش فعاله هم اینستا من قطعم با چه وی پی میره؟ به زودی ظالم از بین خواهد رفت و شادی در راه است❤️
عاشقمادرمم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 4136 فقط آیفون دارا میتونن با فی.لترشکن جلو برن دخترم هم واتش فعاله هم اینستا پس چرا من وصل نیستم شاید برا ایفون بودنش نیس ای حضرت عباس دلم رادریاب السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11978 پس چرا دخترمن همه رو باز میکنه شاید به ف.یلترشکنم مربوط باشه احتمالا اره ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 3610 😁😁 😂😝والا، البته یادم نبود بچه خیالی که نمیفته🥴 با تو من چه کرده بودم؟که چنین مرا شکستی..
___نبات___ عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 157 فقط آیفون دارا میتونن با فی.لترشکن جلو برن دخترم هم واتش فعاله هم اینستا با چه نتی؟
ننه_ایلان_ماسکم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 875 پ چرا واس من فعال نیس گفت چندتا ف.یلتر شکن رو تست زده فقط یکیش جواب دادهSecurevpnproxy کاربرجدید نیستم
khatoonnn عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1688 کی گفت؟ کجا گفتن خبرگزاری های ایران اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
___نبات___ عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 157 پس چرا من وصل نیستم شاید برا ایفون بودنش نیس منم فکر کنم شهر به شهر
دخترازبهشتی عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 45 Securevpnproxy جایی نداری اینو بفرسی برامون هرگز نمیر آنکه دلش زنده شد به عشق ...🪴
otanazi عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 1399 کجا وصل شده هر چی سرچ میکنی گوگل نمیارهواتساپ قطعه شاد کلی اختلال داره عکس و فیلمها نمیرهبقیه سایتها هم مرتب اختلال دارن مثل سایتهای خبری حتی همین نینی سایت یه دفعه قطع میشن
ننه_ایلان_ماسکم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 875 از کجا نصب کرده الان اپ استور باز نمیشه فکر کنم براش ارسال کردن دوستاش کاربرجدید نیستم
nazanin888888 عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3927 فکر کنم براش ارسال کردن دوستاش میشه بگید یک جوری واسه منم بفرسته یا خودتون بفرستبد واقعا گیر هستم دانشجو ام خدایا شکرت