سنگ کلیه دارم دکتر گفته بیست و چهار میله یه دونه هم تو حالب گیر کرده ده میل میشه واسم دعا کنید باید دو تا عمل کنم دلم گرفته پولم نداریم دعا کنید حداقل پولش و دربیاریم من آدمی نبودم پول واسم مهم باشه ولی الان شده بزرگترین دغدغه م و این خیلی زیاددددددد اذیتم میکنه
هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
اون کسی که درد رو میده قبلش درمونش رو هم فرستاده نترس خدا خیلی بزرگتر از مشکلات ماست خودش گفته از جایی که فکرش رو نمیکنید براتون میفرستم انشالله هرچه زودتر لباس عافیت بپوشی گلم.
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
قربونت بشم مهربون خیلی حرفات زیبا و بجا بود ان شا الله خدا بهترین ها رو نصیبت کنه دوست عزیز
خواهشمندم عزیزم
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.