2777
2789
عنوان

میایید تایپکم دلم گرفته

79 بازدید | 13 پست

سنگ کلیه دارم دکتر گفته بیست و چهار میله یه دونه هم تو حالب گیر کرده ده میل میشه واسم دعا کنید باید دو تا عمل کنم دلم گرفته پولم نداریم دعا کنید حداقل پولش و دربیاریم من آدمی نبودم پول واسم مهم باشه ولی الان شده بزرگترین دغدغه م و این خیلی زیاددددددد اذیتم میکنه

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الهی اول سلامت باشی و بعد حیبت پر پول ..نگران نباش این روزام میگذره ..برات دعا میکنم انشالله خدا با بخاطره نی نی تو شکمم بشنوه صدامو برات😘🤲

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بمیرم براتبرای من ۴ میل بود ولی خیلی درد داشتاینایی که گفتی خیلی بدتره

خدا نکنه خواهری

کاش فقط دردش بود ب خدا حاضرم دردش و بکشم ولی شوهرم شرمنده نباشه این واسم سختره

عزیزم الهی اول سلامت باشی و بعد حیبت پر پول ..نگران نباش این روزام میگذره ..برات دعا میکنم انشالله خ ...

قربونت بشم مهربون

ان شا الله نی نی عزیزت سلامت بدنیا بیاد و بغلش بگیری

قربونت بشم مهربون ان شا الله نی نی عزیزت سلامت بدنیا بیاد و بغلش بگیری

خدانکنه عزیزدلم ..ممنون مهربونم که با این حالت منو هم دعا کردی🥹🫂

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

اون کسی که درد رو میده قبلش درمونش رو هم فرستاده نترس خدا خیلی بزرگتر از مشکلات ماست خودش گفته از جایی که فکرش رو نمیکنید براتون میفرستم انشالله هرچه زودتر لباس عافیت بپوشی گلم.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اون کسی که درد رو میده قبلش درمونش رو هم فرستاده نترس خدا خیلی بزرگتر از مشکلات ماست خودش گفته از جا ...

قربونت بشم مهربون خیلی حرفات زیبا و بجا بود ان شا الله خدا بهترین ها رو نصیبت کنه دوست عزیز

قربونت بشم مهربون خیلی حرفات زیبا و بجا بود ان شا الله خدا بهترین ها رو نصیبت کنه دوست عزیز

خواهشمندم عزیزم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.