آره کلا فیلر آب جذب می کنه و پرتر میشه
اتفاقا بعد سه چهار روز شاید بدتر هم بشه ولی از هفته دوم خودش رو نشون میده
ولی من یه تجربه بد هم داشتم از فیلر زیر چشم
من یک بار سال ۹۸ فیلر زدم اون موقع فکر کنم هر سی سی سه تومن بود که یکی از بهترین برندهای فیلر رو زدم الان اسمش یادم نیست چون دیگه تو بازار هم نیستند خیلی خوب شدم ولی باز هم معلوم بود نیاز به ترمیم داره
سال ۱۴۰۰ دیدم اون فیلر نزدیک شش تومن شده دیگه خیلی برام گرون بود دوران کرونا هم بود رفتم یه جا دیگه فیلر ارزون تر زدم یه گندی زیر چشمای من خورد که اصلا نگم زیر چشمام همیشه ورم داشت بعد چشمام ریز شده بود کلا یک کلام زشت شدم به خاطر همون یک سی سی ژل
آخرسر هم تو اسفند ۴۰۲ رفتم یه دور آنزیم زدم باز بهتر شد ولی هنوز یه کم پف داشت بهمن پارسال دیگه رفتم دوباره آنزیم زدم بعد این آنزیم وای زیر چشمام یه جوری گود شد که همه بهم می گفتن چرا این شکلی شدی دو هفته بعد کلی تحقیق کردم یه دکتر تو ونک پیدا کردم که هم ژل های خوبی داشت هم خیلی تو فیلر زیر چشم موفق بود
پارسال سیزده تومن پول ژل زیر چشم دادم تو دو مرحله هم برام زد خداروشکر عالی شد ولی باز هم الان زیر چشمام یه کم گوده چون اثر ژل به مرور زمان میره ولی سر تجربه قبلی جرات تزریق دوباره رو ندارم میگم باز این گودی از اون پف فاجعه بهتر
ولی یه نتیجه زیر چشم خیلی حساسه یک میلی متر این ور اون ور بشه باعث میشه کلا شکل چشم عوض بشه اگه پولتون کمه اصلا نزنید فقط ژل خوب بزنید الان با توجه به قیمت دلار قیمت ژلی که من پارسال زدم باید بالای بیست باشه
اگه این قدر پول ندارید نزنید ممکنه خیلی بدتر بشه