2789
عنوان

یعنی چی

54 بازدید | 14 پست

پسره ک باهاش دیت میرم گقت بود تایپتم دختر حاجی بازاری ه بعد من خودم باحجاب و بنسبتا شیک حالا ن د حد بلاگرهای حجاب استایل اما خوبم بد نیستم

گقتم یعنی چی دختر حاجی بازاری گفت سرچ کن میفهمی

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

بهش بگو پسر هم مگ تایپ داره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو پسر هم مگ تایپ داره

اخ اخ اصلا یادم نبود الخصوص ک گفته بود خیلی تایپم نیستی البته منن ریده بودم بهش گفت خوشگلم خوشتیپم و...گفتم اپه خوشگل بودی اصلا جوابتو نیمدادم پسر خوشگل مال مردمه

بعد گفت از دختر خوشگل هم ضربه دیدم

اخ اخ اصلا یادم نبود الخصوص ک گفته بود خیلی تایپم نیستی البته منن ریده بودم بهش گفت خوشگلم خوشتیپم ...

بذار بره گمشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بذار بره گمشه

اینقدر دلم میخواد بگم ولی بدبختی اینگه بعد از ۷ سال از یکی خوشم اومده بعد شعله آینده اش هم خوبه ولی زخم زیاد داره

اینقدر دلم میخواد بگم ولی بدبختی اینگه بعد از ۷ سال از یکی خوشم اومده بعد شعله آینده اش هم خوبه ولی ...

اگ دلت میخواد به شکستن غرورت ادامه بده اوکیه

ن میدونی چیه اگه زخم هاش درمان شده بود یا میدونستم قطعا میشه میموندم باهاش حالا دنبال راهکارم ک یه ج ...

گزینه نباش انتخاب اصلی باش

چقدر خودتو کوچیک میدونی

گزینه نباش انتخاب اصلی باشچقدر خودتو کوچیک میدونی

بدرختی نمیدونی چیه شعلش در آینده خیلی خوبه خیلیی بعد کمبود هام میزنا بیزون

گزینه نباش انتخاب اصلی باشچقدر خودتو کوچیک میدونی

مبشه خصوصی صحبت کنیم

میدونم دارم خر میشم بهش بها میدم و نباید بدم

مبشه خصوصی صحبت کنیم میدونم دارم خر میشم بهش بها میدم و نباید بدم

درخواست بده