نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5639 عنوان یعنی چی 54 بازدید | 14 پست پسره ک باهاش دیت میرم گقت بود تایپتم دختر حاجی بازاری ه بعد من خودم باحجاب و بنسبتا شیک حالا ن د حد بلاگرهای حجاب استایل اما خوبم بد نیستم گقتم یعنی چی دختر حاجی بازاری گفت سرچ کن میفهمی ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده 1404/10/29 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram82g عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 1639 بهش بگو پسر هم مگ تایپ داره اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره کاربری قبلی zahram882
masommmm50 عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 8 فککنم منظورش پولدار بودنهمن شنیدم که میگن حاجی بازاریا پولدارن
نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5639 پولدار اخه الان دیگه حاجی بازاری دختر ندارند نوه اینا دارند ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده
نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5639 بهش بگو پسر هم مگ تایپ داره اخ اخ اصلا یادم نبود الخصوص ک گفته بود خیلی تایپم نیستی البته منن ریده بودم بهش گفت خوشگلم خوشتیپم و...گفتم اپه خوشگل بودی اصلا جوابتو نیمدادم پسر خوشگل مال مردمه بعد گفت از دختر خوشگل هم ضربه دیدم ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده
zahram82g عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 1639 اخ اخ اصلا یادم نبود الخصوص ک گفته بود خیلی تایپم نیستی البته منن ریده بودم بهش گفت خوشگلم خوشتیپم ... بذار بره گمشه اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره کاربری قبلی zahram882
نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5639 بذار بره گمشه اینقدر دلم میخواد بگم ولی بدبختی اینگه بعد از ۷ سال از یکی خوشم اومده بعد شعله آینده اش هم خوبه ولی زخم زیاد داره ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده
zahram82g عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 1639 اینقدر دلم میخواد بگم ولی بدبختی اینگه بعد از ۷ سال از یکی خوشم اومده بعد شعله آینده اش هم خوبه ولی ... اگ دلت میخواد به شکستن غرورت ادامه بده اوکیه اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره کاربری قبلی zahram882
202asma عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 179 اخه الان دیگه حاجی بازاری دختر ندارند نوه اینا دارند اصطلاحه جا افتاده ست
zahram82g عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 1639 ن میدونی چیه اگه زخم هاش درمان شده بود یا میدونستم قطعا میشه میموندم باهاش حالا دنبال راهکارم ک یه ج ... گزینه نباش انتخاب اصلی باشچقدر خودتو کوچیک میدونی اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره کاربری قبلی zahram882
نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5639 گزینه نباش انتخاب اصلی باشچقدر خودتو کوچیک میدونی بدرختی نمیدونی چیه شعلش در آینده خیلی خوبه خیلیی بعد کمبود هام میزنا بیزون ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده
نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5639 گزینه نباش انتخاب اصلی باشچقدر خودتو کوچیک میدونی مبشه خصوصی صحبت کنیم میدونم دارم خر میشم بهش بها میدم و نباید بدم ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده
zahram82g عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 1639 مبشه خصوصی صحبت کنیم میدونم دارم خر میشم بهش بها میدم و نباید بدم درخواست بده اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره کاربری قبلی zahram882