2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی یا دندون یا هر کی فیزیولوژی خونده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 125 پست
دقیقا همونطوریه استاد فیزیوم 😂😂😂 به یع ورودی کل سؤالای امتحانو انگلیسی داد نصفی افتادن 😂😭😭😭

برای ماهم😑 امتحان حضوری هستین درسته؟ کمی از تقلب کمک بگیر خیلیییییییی نامحسوس🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس ایشالا پاس میشی، تا هر تایمی فرصت داری بخون، و اینکه اگه بدنت جوریه با نخوابیدن بدتر میدی امتحا ...

چشممم

نه بیدار بمونم بخونم بهتر میدم از کنکور اینو یادمه نمیدونم الانم اونطوریم یا نه😂😭

دقیقا 😂😂😂 فکر کردم مشکل منه فقط 😂

مثلا تو اتصال محکم اسم پروتئین میبرین آکلودین و کلودین هست .تو دسموزوم دسموکلین ، دسموگلین و دسموپلاکین و پلاکوفیلینه .اتصال کمربندی کاتهرین به کادتین بعدم به اکتین .تا اینا حفظم شده دارم میترکم

مثلا تو اتصال محکم اسم پروتئین میبرین آکلودین و کلودین هست .تو دسموزوم دسموکلین ، دسموگلین و دسموپلا ...

کلا دروس پزشکی گیج کنندن🤣 وای فارما.... وحشتناکه وحشتناک... بدتر از گایتون

برای ماهم😑 امتحان حضوری هستین درسته؟ کمی از تقلب کمک بگیر خیلیییییییی نامحسوس🤣

اره حضوریه 😑 گفتن مجازی اصلا نمیگیریم

یه سری کیس گذاشتن تو اون خرابشده مرکز آزمون پشت میز که نشستی صندلیتو اینور اونور میکنی هوار میکشن صندلی رو ببر داخل 😂😂😭😭😭

مثلا تو اتصال محکم اسم پروتئین میبرین آکلودین و کلودین هست .تو دسموزوم دسموکلین ، دسموگلین و دسموپلا ...

واییییی نگو اینارو 😂😭 همه رو یادم رفته یه ماه پیش خوندم

چشممم نه بیدار بمونم بخونم بهتر میدم از کنکور اینو یادمه نمیدونم الانم اونطوریم یا نه😂😭

ایشالا پاس میشی، پاس شدنتون با ۱۲ هست؟ ما قبلا ۱۲ بودیم، الان میگن علوم پایه شده ۱۰ . ایشالا ده باشه، بیخیال نمره باش فقط پاس شو اینو😅