2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی یا دندون یا هر کی فیزیولوژی خونده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 125 پست
منم مطمینم نمیرسم دنا و رنا رو 😭😂 چون باید پروتئین رو مرور کنم آنزیم و ویتامین هم بخونم

ببین یسری مباحثو الان که حس میکنی نمیرسی، جزوه استادو بخون چون قطعا رفرنس وقت بیشتری میبره و اینم بگم کلا شروع کن به در طول ترم درس خوندن ، حالا ترمای اولو میفهممت منم همین بودم شب امتحانی میخوندم و باید با حرکت زیبای حذف کردن اشنا بشی🤣 حذف بعضی از تیتر ها و نخوندنشون🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مطمینم نمیرسم دنا و رنا رو 😭😂 چون باید پروتئین رو مرور کنم آنزیم و ویتامین هم بخونم

شانس من اول آناتومی گذاشته بودن یهو عوض کردن برنامه رو وگرنه به این خاک سیاه نمی افتادم خیلی حالم بده بافت هم بندم باید نهایت تا فردا بافت و جنینو ببندم بشینم فیزیو سلول بخونم

نمیدونم مغز اون موقعم با الان فرق میکرد 😂 پیوسته بخون میشه حتما

ببخشید شما پشت کنکور بودید یا سال اول قبول شدید؟ بعد ببخشید سوال زیاد می پرسم از کی شروع کردید و میشه بگید روزی چقدر خوندید واقعاً خیلی عذر می خوام سوال زیاد می پرسم درک می کنم شما هم درس دارید اگه وقت ندارید جواب ندید یا وقتی وقت داشتید بهم بگید دعا می کنم واستون سپاس از شما

ببین یسری مباحثو الان که حس میکنی نمیرسی، جزوه استادو بخون چون قطعا رفرنس وقت بیشتری میبره و اینم بگ ...

حذف کنم نمیفتم؟ اخه اونایی که میخونم رو مطمین نیسنم ازشون 😂😂😂

اره از ترم بعد در طول ترم میخونم خداییش

شانس من اول آناتومی گذاشته بودن یهو عوض کردن برنامه رو وگرنه به این خاک سیاه نمی افتادم خیلی حالم بد ...

میرسی منم تا جمعه باید بیو و بافت و فیزیو ببندم بشینم سر جنین

ببخشید شما پشت کنکور بودید یا سال اول قبول شدید؟ بعد ببخشید سوال زیاد می پرسم از کی شروع کردید و میش ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

سال اول قبول شدم

از یازدهم

یازدهم ۷ ۸ ۶

دوازدهم ۹ ۱۰ نزدیک کنکور ۱۲