2777
2789
عنوان

یک کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 106 پست
هنه جیز با کلر کردن هستش بعدشم من ۴۰۶ کنکور میدم و این که امسالم کنکور میدم برای محک زدن خودم

نه بنظرم تا موقع دیوانه میشی همین امسال تمومش کن من تجربه دارم بهت میگم این کار نکنننننن

پسرم 18 ساله

نه بنظرم تا موقع دیوانه میشی همین امسال تمومش کن من تجربه دارم بهت میگم این کار نکنننننن

برادر میگم اوضاع خوبی نیست نه پدر دارم که حمایت کنه داداش مادرمم پولش به خورد و خوراک بیشتر نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارم میمیرم از داخل،نمیدونم اون همه زرنگیم کجا رفت که الان چند ساله پشت سد کنکور هستمدلم میخواد بمیر ...

عزیزم کنکور یکی از پر چالش ترین مرحله های زندگیه حق داری ناراحت باشی اما خواهش میکنم کم نیار مسیر موفقیت قرار نیست آسون و هموار باشه قراره پر چالش باشه و تو میتونی :) ❤️

سلام من چاکی هستم میای بازی ؟

عزیزم کنکور یکی از پر چالش ترین مرحله های زندگیه حق داری ناراحت باشی اما خواهش میکنم کم نیار مسیر مو ...

فدات شم،مرسی بابت حرفات ولی من چون هجده سالم نیست و ۳۱ سالمه این موضوع رو سختتر کرده،دیگه حالم از خودم بهم میخوره

درسته سالهای قبل امکاناتم افتضاح بود و حتی جای خوندن نداشتم اما خب امسالم که یکم وضعم بهتر شد بازم اونجوری که در حد تلاشمه پیش نرفت

حس یه آدم غرق شده دارم،دنیا عمرمو تباه کرد خواهر

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

فدات شم،مرسی بابت حرفات ولی من چون هجده سالم نیست و ۳۱ سالمه این موضوع رو سختتر کرده،دیگه حالم از خو ...

عزیزم برو زندگی افراد موفق رو بخون و متوجه میشی موفق شدن سن نداره و ۳۱ سال که اول جوونیه

تو الان جوانی قربونت برم 🥺 ❤️

موفقیت سن و عدد نمیشناسه فقط تلاش و پشتکار و قرار نیست که همه ۱۸ ۱۹ به هدف برسن اصلا چه ربطی به سن داره

شما داری برای آینده و هدفت تلاش میکنی و ۳۱ سال هم جوونه به خاطر این موضوع از هدفت اصلا دست نکش

مسیر موفقیت پر از چالشه و نیازمند یه روح قوی که تو داری ❤️✨ و من میدونم که به زودی تاپیک موفقیتت رو خواهی زد و منو فراموش نکن تگم کن حتما قراره برات ذوق کنم وقتی موفق شدی بهت بگم دیدی تونستی پس برنامه ریزی داشته باش و بدون که خدا حواسش به دلت هست ✨✨✨✨✨🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کاش به منم بگی

تو هم موفق میشی اصلا استرس نداشته باش و فقط ادامه بده خدا هواتو داره و وقتی یه هدفی میاد تو ذهنت بدون که میتونی انجامش بدی :) فقط نوسانی نخون برنامه ریزی بکن و نذار فکر های منفی بیاد و حتما حتماً به هدفت خواهی رسید 🌹

عزیزم برو زندگی افراد موفق رو بخون و متوجه میشی موفق شدن سن نداره و ۳۱ سال که اول جوونیه تو الان جوا ...

مرسی بابت حرفات🩷ممنون که انقدر مهربونی

روحم خسته است حتی حال گریه کردن ندارم،دلم گریه باصدای بلند میخواد

فکر نمیکردم اینجوری بشه زندگیم چون از ۷سالگی واسش برنامه داشتم و هدف

گرچه شاید نشه اما اسکرین گرفتم از پیامتون که اگر معجزه شد و قبول شدم بیام و خبرتون کنم

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

مرسی بابت حرفات🩷ممنون که انقدر مهربونیروحم خسته است حتی حال گریه کردن ندارم،دلم گریه باصدای بلند می ...

قربونت برم 🥺 ❤️ میدونم که خسته ای اما مسیر موفقیت همیشه همینطور بوده برای همه اونایی که موفق شدن همشون به این چیز ها فکر میکردن اما ادامه میدادن

راز موفقیت همینطوره ادامه دادنه تو هر شرایطی هرچقدر هم که شرایط پیچیده بشه... تو نباید امیدت رو از دست بدی

برنامه ریزی کن و حتماااا شروع کن برای هدف های قشنگت و بدون که تمام این مسیر خدا هواتو داره 🥺❤️🌹✨ با آرزوی بهترین ها برات

هر بار که احساس خستگی یا ناامیدی کردی برو زندگینامه افراد موفق رو بخون اون موقع میفهمی که داری پله های موفقیت رو بالا میری :))) من منتظر اون تاپیک زیبای موفقیتت هستم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️