2777
2789
عنوان

یک کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 106 پست
دمت گرررم چقدر خوبی واقعا

فقط برنامه ریزی کن و ساعت های مطالعه رو تنظیم کن تست خیلی خیلی بزن تست های سال های قبلی رو هم نگاه کن تا بدونی کجاها مهمه

و هیچوقت ناامید نشو و از هدف هات دست نکش حتی اگر شرایط سخت بود فقط افکار منفی ذهنت رو کنترل کن و کمالگرایی هم نداشته باش

با آرزوی موفقیت برای شما

سلام من چاکی هستم میای بازی ؟

[QUOTE=407505306]فقط برنامه ریزی کن و ساعت های مطالعه رو تنظیم کن تست خیلی خیلی بزن تست های سال های قبلی رو هم نگاه ک ...[/QUOTE

عالی فقط یه سوال من مثلاً امروز اگه ۱۰, ساعت بخونم فرداش انرژیم کمتر میشه و میرسه به ۶ ساعت چجوری اینو درست کنم

پسرم 18 ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم 🥺 ❤️ میدونم که خسته ای اما مسیر موفقیت همیشه همینطور بوده برای همه اونایی که موفق شدن هم ...

دورت بگردم مرسی عزیزم،از راه دور میبوسم قلب مهربونتو

من برای بقیه هم اینا رو میگم و روحیه میدم و همراهیشون میکنم اما برای خودم نمیتونم چون وضع خودم رو میدونم و با خودم منطق و صداقت بیشتری دارم

فقط امسال خدا یه سری نشونه ها نشونم داد که تعبیر خوبی دارن برای موفقیت تو این مسیر اما وقتی این موانع رو میبینم دلم دیگه اونا رو فراموش میکنه،تایید دوباره ازش میخوام

دوست دارم کسی بتونه آیندمو پیش بینی کنه و بگه که من چی میشه سرنوشتم تا یکم آروم بگیرم

همش تاریکیه انگار و مبهم و ترسناک

حتما عزیزم،فقط برای قلب خسته ام دعا کن هروقت منو یادت اومد،از خدا بخواه دستمو بگیره خیلی بش نیاز دارم

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

[QUOTE=407505306]فقط برنامه ریزی کن و ساعت های مطالعه رو تنظیم کن تست خیلی خیلی بزن تست های سال های ...

ببین میزان ساعت مطالعه رو نگاه نکن به این دقت کن که چقدر واقعا یاد گرفتی به این دقت کن کیفیت مطالعه چقدر بوده و چطوری بفهمی راهش فقط تسته وقتی خوندی شب تست همون درس ها رو بزن و خودتو محک بزن

اگرم دیدی که ساعت مطالعه یه روز زیاده یه روز کم اشکال نداره طی زمان درست میشه فقط سعی کن به سمت بیشتر خوندن بری نه اینکه پسرفت کنی

بیشتر رو کیفیت دقت داشته باش یعنی اینکه موقع خواندن فقط حواست به درست باشه نه به جاهای دیگه

میزان استفاده از گوشی رو به کمترین برسون که بیشتر ضرر به درست همین گوشیه

ببین میزان ساعت مطالعه رو نگاه نکن به این دقت کن که چقدر واقعا یاد گرفتی به این دقت کن کیفیت مطالعه ...

نه خدا رو شکر درس که میخونم تست های سخت و مفهومی رو درست جواب میدم آسان هارو نه 😂😂 ولی در کل دارم تلاش میکنم ولی خوب خیلی سخته درس خوندن اونم تو این شرایط در مورد گوشی هم که اصلا نداشتم اینترنت که قطع شد مجبور شدم برای فیلم ها دوباره بیارمش

پسرم 18 ساله

دورت بگردم مرسی عزیزم،از راه دور میبوسم قلب مهربونتومن برای بقیه هم اینا رو میگم و روحیه میدم و همرا ...

قربونت برم 🥺 ❤️ مهربونم اصلا نگران نباش باشه ؟ فقط به نشونه های خدای مهربون ایمان داشته باش

این یعنی قراره به هرچی میخوای برسی این یعنی خدا هواتو داره 🥺 🥺 💕 💓 عزیزم لطفاً انرژی منفی به خودت نده و فقط افکار مثبت کتاب های راجب انرژی مثبت و اثراتش مطالعه کن تا خودت ببینی چقدر انرژی تاثیر داره 🌹✨💝 امیدوارم که دلت هرچه زودتر به هرچی میخوای برسه از ته دلم دعا کردم برات :) هر وقت هم خواستی من اینجام و باهات صحبت میکنم 🥺💝

نه خدا رو شکر درس که میخونم تست های سخت و مفهومی رو درست جواب میدم آسان هارو نه 😂😂 ولی در کل دارم ...

امیدوارم که به هدف هات برسی و موفق باشی با آرزوی بهترین ها برات

نوکرتم آبجی انشالله ♥️💗

تاپیک موفقیتت فراموش نشه منو تگ کن حتماااا 🌹 الآنم برنامه ریزی رو تنظیم کن

کنکور این تیر رو قراره بدی یا برا سال آینده اس؟

قربونت برم 🥺 ❤️ مهربونم اصلا نگران نباش باشه ؟ فقط به نشونه های خدای مهربون ایمان داشته باش این یعن ...

مرسی از دعای خیرت خواهری😘

ان شاءالله خدا به اندازه قلب مهربونت بت ببخشه

همین که از حال خراب و استرس من غریبه با بی تفاوتی گذر نکردی مثل بقیه نشون میده که دنیا هنوز خوبیاشو داره❤️

همیشه واسم دعا کن محتاج دعاتونم

تنت همیشه سالم و دلت خوش باشه در کنار عزیزانت الهی

قربونت مهربونم

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷