2777
2789
عنوان

وای مردم بیاین😂😂😂😂

194 بازدید | 16 پست

چند وقتیه حالو احوالاتم عجیب شده

فکر کردم نهایت در بدترین حالت عاشق شدم 🤣🤣🤣

رفتم جستجو کردم دیدم افسردگی گرفتم🫩

وای از بس به خودم خندیدم که مثلا فکر کردی عاشق کی شدی بدبخت

الان نمیدونم بهتره یا بدتر☹️😂

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 مرگلم همونی که کمالگراست اما داره بهش غلبه میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالت رو خریدارم

میگم که عجیب شده حالم پنج دقیقه میخندم یهو گریه میکنم

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 مرگلم همونی که کمالگراست اما داره بهش غلبه میکنه

نکنه نزدیک پری هستی

نه نیستم

ولی اصلا حالم خوب نیست و وقتی ناراحتم خیلی میخندم

هعی میتونی الان بری بیرون قدم بزنی؟شاید حالت بهترشد

نمیتونم برم بیرون دوستم میرم بیرون حالم بد میشه

اما مرسی برای پیشنهاد خوبت 💋🥺

الان دیگه همه افسرده ان تو ایران اما جمله هاتون یک حالی انگار واقعا افسردگی جدی تری دارید یه تراپی ...

میترسم برم دکتر بگه دوباره قرص بخور

خیلی وزن اضافه کردم با قرصا بزور دارم لاغر میشم

چند بارم روانشناس رفتم میگه مدیتیشن کن مراقبه کن و این چرتو پرتا که اصلا نمیتونم حتی بهش فکر کنم

ولی قشنگ دارم حسش میکنم مثل چهار سال پیش که دبیرستان بودم

و کنکوری که داغونم کرد

یه درد خاصی داره افسردگی

میترسم برم دکتر بگه دوباره قرص بخورخیلی وزن اضافه کردم با قرصا بزور دارم لاغر میشمچند بارم روانشناس ...

گفتم افسردگی داری چون جمله هات یه حالت ضد و نقیضی داره که طبیعی نیست

ببین مرحله اول همیشه پذیرش اول بشین پیش خودت فکر کن از چی واقعا ناراحتی بنویس هر چی شده باهاش کنار بیا چون گذشته

بعد برو در گروه هایی که با هم ورزش میکنن و میرن طبیعت گردی خودت مشغول کن بیکاری خودش نشخوار فکری میده

گفتم افسردگی داری چون جمله هات یه حالت ضد و نقیضی داره که طبیعی نیستببین مرحله اول همیشه پذیرش اول ب ...

ناراحت نیستم

ادم افسرده اصلا ناراحت نیست الان توی واقعیت منو ببینی میگه چقدر خوشحاله این ادم

حتی مامانم نمیدونه چون خیلی قشنگ بلدم نقش ادمای خوبو دربیارم

ولی در کل از چیزی ناراحت نیستم یعنی نمیتونم بفهمم از چی ناراحتم

فقط داغونم و نمیدونم چرا

نمیتونم از در خونه برم بیرون چه باشگاه 🙁

ناراحت نیستمادم افسرده اصلا ناراحت نیست الان توی واقعیت منو ببینی میگه چقدر خوشحاله این ادم حتی مام ...

حالا درسته افسرده نیستم اما به روانشناسی علاقه دارم متوجه هستمicon

منظورم از ناراحتی این بود که بنویس چی فکرتو درگیر کرده وگرنه تو فیلم جوکر هم ببینه طرف افسردگی داره پارش میکنه میخندهicon

ورزش هم واسه این گفتم ورزش سروتونین بالا میبره و حالاتت بهتر میشه