2777
2789
عنوان

جنین بریچ

70 بازدید | 6 پست

تا ۱۰ روز پیش با سونو بچه بریچ بود اما دکترم امروز معاینه کرد گفت چرخیده اما کامل نه ولی میچرخه تو رو خدا بگید با معاینه هم میشه فهمید که چرخیده؟دکتر چحوری فهمید من نمیخوام طبیعی زایمان کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون میترسم

من میخام حرف بزنم یه چیزی بگم ولی نمیخام بترسی نمیدونم درسته این کار یا نه ولی ببین من خودم مادر نشدم ولی دچ بار عمل کردم بی حسی نصف زدن همون بیحسی که برای سزارین مادر ها میزنن یه سوزنیه میزنن تو نخاع ببین این دردش به کنار که درد رو قراره تو تک تک اعصاب بدنت حس کنی چون تو نخاعه ولی دردش رو بزار کنار میخای کمر درد بعدش رو چیکار کنی عزیزم کمر درد و سوزش پا دیوونه میکنه ادمو علاوه بر اون چرا بیای ۷ لایخ پوستتو جر بدی چرا بیای رحم خودتو پاره کنی دیگه مثل قبل برنمیگرده ممکنه الان سزارین کنی و رحمتو پاره کنی بعد بخیه که مثل قبل نمیشه ممکنه سزارین کردی و پشیمون شدی برای بچه بعدت نخاستی سزارین کنی ولی دیگه راه برگشت نداری اگه سزارین کنی اولی رو مجبوری بعدی هارو هم سزارین کنی چون رحم انقباضاتش به مشکل برمیخوره ولی تا وقتی خدا یه راهی باقی گذاشته برا بچه سعی کن بیشتر فکر کنی و تصکیک بگیری عزیزم اکیدوارم نترسی تاره چه سزارین چه طبیعی اینهمه مادر این روش ها رو رفتن از هردوش هم سالم اومدن بیرون نترس عزیزم سلامت باشی نگران نباش