2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته همچنان دارم به خودکشی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 39 پست
واقعا داشتم فک میکردم بد گفتم حالا من بمیرم خانوادم چی میشن شوهرم چی میشه با اینکارم فقط زندگی بقیه ...

یکی از نزدیکان تازگی ها این کار رو کرد و قشنگ هممون نابود شدیم به خدا. آنقدر دل تنگیم، همش میگیم تقصیر ماست باید بیشتر کنارش بودیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خوب از اسنپ دکتر روانشناس وقت بگیر اینه راه حلش.خیلی خوبن.برنامه های دیجی کالا و مشابه رو حذف ...

باش عزیزم

درسته من مدیریت کردن رو بلد نیستم نت هم درست بشه کار کاسبیم شروع میکنم

خدا بهتون صبر بده عزیزم🥺کاریش نمیشه کرد دیگه

شاید خدا برای شما خواست که من تو این لحظه بیام اینجا و بهتون بگم، آخر همه چیز درست میشه ، به خوردن هم حس بدی نداشته باش دنیا دو روزه نوش جونت.

ممنون عزیزم

عزیزم درک میکنم واقعا بده این مشکلات من که به این روز افتادم و دچار افسردگی شدم بخاطر اینه هنوز خدا ...

باورت میشه دیشب اینقدر حالم بد شد از دستشون که احساس خفگیو تهوع بهم دست داد شوهرم بدادم رسید .خودمم قرص جلوگیری میخورم اعصابم کلا ضعیف شده بچه ها هم اذیت میکنند بدتر شدم . ولی با این حال با دنیا عوضشون نمیکنم ده دقیقه نباشن دیونه میشم

ان شاء الله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏