2777
2789

از اونورم هی گشنم میشه هرچی میخورم هیچی تو پیک دارم دنبال غذا میگردم سفارش بدم مشکل اینه پول ندارم و بدبختی بعدی دوتا قسط یک میلیونی تو دیجی کالا و باسلام دارم باید پرداخت کنم و موجودیم صفره خدایااا خودت کمکم کن😭😭🌝

جالب بود😂🤣ببخشید خندم گرف

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا کمکت کنه

برای افزایش رزقو روزی شبا واقعه بخون هدیه کن به حضرت علی و سوره ی فتح بخون به نیت سلامتی و ظهور امام زمان صلوات و استغفار هم هرچقدر میتونی بگو به امید خدا ان شاءالله شرایط بهتر میشه

اگه حمله و لشکرکشی خارجی برای کشوری آزادی و رفاه و امنیت به ارمغان میاورد الان شما بجای آرزوی مهاجرت به سوییس وسوئد ...باید آرزوی مهاجرت به عراق و افغانستان و لیبی و سوریه ...رو داشتی ....بعضیا از حمله به ایران و کشته شدن مدافعین ایران خوشحال بودن و الآنم درس عبرت نگرفتن و ابراز خوشحالی میکنن اینها باید به نطفه و لقمشون شک کنن مخصوصا اونایی که میگفتن اونا با مردم عادی کار ندارن ولی با زدن مدرسه و بیمارستان و مناطق مسکونی ... از ترسشون فرار کردن به جاهای امن ولی باز از دشمن و جنایتهاش حمایت میکنن اینا برند نطفه و لقمه شونو بررسی کنند اینهمه تناقض و دورویی و بد ذاتی واقعا طبیعی نیست راستی اونایی که عزاداربچه های ایران بودن الآنم عزادار این کشته های اخیر بدست اربابان آمریکایی وصهیونیستیشون هستن یا براشون نمیصرفه اهای مدعیان وطن پرستی ایا برای ۱۶۵شهید مدرسه میناب که ۱۴۰تاش دختر بچه بودن هم عزادارین یا مثل اربابتون فقط از کشته شدن سربازای آمریکایی اظهار تأسف میکنین و به کشته های ایران میگین تلفات جنگی!!!!گرچه بعضیا اونقدر احمقن که باوجود پذیرش تلویحی این جنایت از طرف اربابانشون باز میگن کار خودشونه تاجنایتهای اربابان اپستینی شونو طبق معمول لاپوشونی و سفید شویی بکنن ؛ اغلب این نطفه یا لقمه مشکل دارها همینکه جون بی ارزش و بی مقدار پراز گناهشون درامون بمونه براشون کافیه وحتی براشون مهم نیست اگه تجزیه طلبها و گروههای تکفیری و...بیان تو ایران و حمام خون راه بندازن و... ایران تجزیه بشه فقط همینکه این موجودات کثیف به آرزوهای پلیدتر از ذاتشون برسن براشون کافیه مثل اربابان کودک کش و متجاوز و کودک خوارشون

نه یه مشکلات دیگه دارم بابت اون دلم گرفته و دچار پرخوری عصبیم

عزیز دلم ببین زندگی بالا پایین داره حالا من مشکلتو نمیدونم ولی سعی کن صبرتو ببری بالا صبوری و زمان همه چیو واست حل میکنه زندگی بدون چالش که نیست

چرا میخوای هی بخری بخوری؟🙄چرا به جیبت نگاه نمیکنی و گول این خریدهای بعدا پرداخت کن دیجی کالا اینا ر ...

عزیزم من ادم استرسی هستم دچار پرخوری عصبی شدم افسردم اضافه وزن دارم دست خودم نیست زود گول خرید میخورم بد شوهر دارم خونه دارم برا همین کار نمیکنم قبلا انلاین شاپ داشتم میخاستم دوباره شروع کنم نت قطع کردن

عزیز دلم ببین زندگی بالا پایین داره حالا من مشکلتو نمیدونم ولی سعی کن صبرتو ببری بالا صبوری و زمان ه ...

بله درست میگین ولی نمیدونم چم شده مث قبل انگیزه اراده ندارم صبر ندارم وناامید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز