2777
2789
عنوان

بدهکاری

107 بازدید | 14 پست

سلام به همه کی

دوستان دلم داره می ترکه مشکلمتو میگم هم یکم آروم شم هم تورو خدا راهنماییم کنید

من وقتی 11ماهه بودم پدرمو از دست دادم و وقتی 9ساله شدم مادرمو از دست دادم

کلا 1بردار ناتنی از سمت پدرم داشتم و یه خواهر ناتنی از سمت مادرم( مادر پدرم ازدواج دومشون بود)

خواهر و ازدواج کرده بود منم رفتم خونه برادرم و با سختی ها و بدبختی های زیاد زندگی کردم و ازدواج کردم یه ازدواج اجباری ،برادرم 2سال قبل به رحمت خدا رفت

زندگی خودم از نظر اقتصادی یه زندگی معمولی رو به پایین خونه اجاره ای و به ماشین مدل پایین

خواهرم خیلی ساله که مریضه و بیماری های متعددی داره و همسرشم معتاد و اصلا خرج زندگی رو نمیده نزدیک یه سال و نیم قبل برا اثر دارو نخوردن و تقویت نشدن حال خواهرم بد شدو سکته کرد و... دیدم هزینه ندارن برای عمل و حونش در خطره بدون اطلاع همسرم از شخصی طلا قرض گرفتم و فروختم و هزینه عمل و داروها شو دادم اون زمان پول طلا ها ۴۰۰ملیون شد همین که طلاهای لعنتی رو فروختم طلا شروع کرد به گرون شدن تا همین الان که نزدیک 2میلیاردو ۲۰۰ شده و من خاک بر سر موندم با بدهی به این بزرگی و همسرم که نمی دونه و صاحب طلا که طلاشو میخواد...،دارم دق میکنم میترسم با 2تا بچه زندگیم خراب شده😭 تو رو خدا راهنماییم کنید و اگر خیر سراغ دارین معرفی کنین،انقد از بچگی بدبختی کشیدم و کار کردم و ... که دیگه توان ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ناتنیه اما از وقتی به دنیا اومدم تا ۹سالگی باهاش بزرگ شدمو خیلی همون دوست داریم

چی بگم الان 2 میلیارد کم چیزی نیست کاش با شوهرت حرف میزدی راضی نبود این کارو نمیکردی