سلام به همه کی
دوستان دلم داره می ترکه مشکلمتو میگم هم یکم آروم شم هم تورو خدا راهنماییم کنید
من وقتی 11ماهه بودم پدرمو از دست دادم و وقتی 9ساله شدم مادرمو از دست دادم
کلا 1بردار ناتنی از سمت پدرم داشتم و یه خواهر ناتنی از سمت مادرم( مادر پدرم ازدواج دومشون بود)
خواهر و ازدواج کرده بود منم رفتم خونه برادرم و با سختی ها و بدبختی های زیاد زندگی کردم و ازدواج کردم یه ازدواج اجباری ،برادرم 2سال قبل به رحمت خدا رفت
زندگی خودم از نظر اقتصادی یه زندگی معمولی رو به پایین خونه اجاره ای و به ماشین مدل پایین
خواهرم خیلی ساله که مریضه و بیماری های متعددی داره و همسرشم معتاد و اصلا خرج زندگی رو نمیده نزدیک یه سال و نیم قبل برا اثر دارو نخوردن و تقویت نشدن حال خواهرم بد شدو سکته کرد و... دیدم هزینه ندارن برای عمل و حونش در خطره بدون اطلاع همسرم از شخصی طلا قرض گرفتم و فروختم و هزینه عمل و داروها شو دادم اون زمان پول طلا ها ۴۰۰ملیون شد همین که طلاهای لعنتی رو فروختم طلا شروع کرد به گرون شدن تا همین الان که نزدیک 2میلیاردو ۲۰۰ شده و من خاک بر سر موندم با بدهی به این بزرگی و همسرم که نمی دونه و صاحب طلا که طلاشو میخواد...،دارم دق میکنم میترسم با 2تا بچه زندگیم خراب شده😭 تو رو خدا راهنماییم کنید و اگر خیر سراغ دارین معرفی کنین،انقد از بچگی بدبختی کشیدم و کار کردم و ... که دیگه توان ندارم