2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 95 پست
درسته ولی من ایرانی بدبخت چرا نباید بتونم یه دونه بچمو دو تا کنم یه عمر درس خوندیم اینم عاقبتمون

به نظرم تعداد زیاد ملاک نیست

مهم اینه همین یه بچه رو چقدر خوب و موفق بار میاری

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به نظرم. مگه عمو دایی های ما چه گلی به سر پدر مادرای ما زدن . تنهایی آدم ها هم به این چیزا نیست. فک کن دو تا هم بیاری هر دو مهاجرت کردن اون وقت چی! بچه اسباب بازی نیست که واسه پر کردن خلا های خودمون بیاریم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
به نظرت آدما برای چی بچه دار میشن؟

واسه اینکه پدر مادر بودن رو تجربه کنن. و بزرگ شدن یه نسخه از خودشون رو ببینن. خوشبختی یا بدبختی اون بچه در آینده هیچ ربطی به داشتن یا نداشتن خواهربرادر نداره. وقتی اوضاع اینجوریه آوردن یکی دیگه اونم با این توجیهات الکی مسخره واقعا! ولی به نظرم یک بچه لازمه تا آدم حس پدر مادر شدن رو درک کنه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
بخاطر وضعیت پیش آمده و آینده ای نا معلوم

خدا بزرگه

مشکلات ثمره ی انقلاب اشتباه نبود مشکلات ثمره ی انتخاب اشتباه بود درضمن ای اونایی که منتظر حمله به ایرانو مردن هستین زودتر خودکشی کنیدو به ارزوتون برسید چون ما ایران رو دوست داریم و نمیخوایم اسیبی بهش برسه به هرحال وطن مثل مادر میمونه و ... 😊عزیزان یادتونه تو جنگ دوازده روزه همین جوونامون با جون و دلشون از ایران مراقبت کردن با حقوق های خیلی پایین و شنیدید ترامپ گفت اگه در ایران کسی کشته شود ما اقدام نظامی میکنیم مزدوران موساد (طبق اعتراف پمپیو ونتانیابو) و یسری تروریست دیگه حداکثر توان خودشون رو برای کشته سازی انجام دادن به یسری بدبخت جوگیر هم وعده ی مبالغ بالا دادن برای همراهی در جنایات فجیع و فیلم گرفتن و فرستادن به شبکه های مجازی تا ایجاد رعب و وحشت بکنن و این جوونارو ازمیدون بدر بکنن تا موشکها و توان نظامی رو از کار بندازن تا برای ورود تروریستها و تجزیه طلبها و حملات گسترده ی ترامپ و نتانیابو آماده بشه بله عزیزان باز همون جوونهای رشیدمون با جون دلشون از ایران مراقبت کردن باور کنید در مقابل اسلحه های بروز و نارنجک تبر انواع چاقو قمه شمشیرزنجیر فلزی سنگ ... نمیشدبادست خالی جلوشونو گرفت خواستنها ولی نشد چنتاشون بطرز فجیعی کشته شدن به یه مادر شهید گفته بودن برو خدا تو شکر کن بچت رو فقط با تیر کشتن و بلای دیگه ای سرش نیاوردن 💔 یکی از منافقین اعتراف کرده بود که بیاین تو میدون نیروهای امنیتی دوبرابر افراد ما کشته شدن ! یعنی تا اونجا که میشده نیروهای امنیتی سعی کردن از اسلحه استفاده نکنن وخیلیاشون سرهمین مسیله کشته شدن وگرنه آمار نباید اینقدر بالا میرفت دوستان اونی که برای حمله به ایران و کشتارایرانیها از کودک کشها تشکر میکنه ایرانی نیست اصلا نمیخواد بیاد ایران فقط درآمدو اسمش رو میخواد اینقدر ساده نباشید و از منابع معتبر تاریخ بخونید نذارید با عکس چهارتا دختر خوشگل فریبتون بدن میدونم الان اوضاع عالی نیست ولی اون موقع با پنجاه و خورده ای سال دوران حکومت پهلوی و بدون تحریم و حداکثر فروش نفت به اعتراف نزدیکان محمدرضا پهلوی اوضاع واقعا خوب نبوده نذارید سایبری ها با جعلیات فریبتون بدن بجای همراهی کردن با دشمنان از مسیولین مربوطه مطالبه بکنید

میخوام بچم از تنهایی در بیاد خانوادمون بزرگ تر بشه

شرایط مالی و جسمی و روحیش دارین؟

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

آره تنها ترسم آینده بچه ها هست

وقتی شرایط مالی شو دارین یعنی آینده بچه ها تامین دیگه ...

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹