2777
2789

زندگیم مختل شده بی برنامه ناامیدی

هدف دارم اما تلاش براشو نه

دلم می خواد ولی حوصله ندارم

چیکار کنم اگه الان خودمو جمع نکنم دیگه نمیشهه باید قید اینده رو بزنم

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

دقیقا منم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوستام موفق شدن من حسرت خوردم امسالو دیگه نمی خوامم

همه وقتمون به خاطر همین رفته دیگه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

قبولی رشته خوب

بنظرم دیگه پاتنر و اکس و هرچیو باید بیخیال شی بکوب فقط بخونی واقعا جواب میده حیفه من الان ازدواج کردم و ترک تحصیل همش تو حسرتم الان برم بزرگسالان مگه مثل مدرسه هست ک خوب یاد بدن بعدم دیگه مغزی نمونده از سنت درست استفاده کن جنس مخالف وقت هست بیاد تو زندگیت مهم هدفته

منم میخوام پیشرفت کنم اما نمیتونم ، پول خرید وسایل کارمو ندارم وضع مالیمون هم بده

اره واقعا پول بخش مهمی از پیشرفته اما مهمتر تلاش خودته

بنظرم دیگه پاتنر و اکس و هرچیو باید بیخیال شی بکوب فقط بخونی واقعا جواب میده حیفه من الان ازدواج کرد ...

همه همینو میگن که هدف مهمتره اونا رهگذرن

منم دیگه باید بچسبم به هدفم