2777
2789
عنوان

نورم اسکین

84 بازدید | 9 پست

صورتم دوماهه داره جوش میزنه دکتر برام قرص نورم اسکین ۲۰نوشته میخام ببینم کسی استفاده کرده؟جای جوشا روی پوست نمیمونه؟؟چندوقته اثر میذاره؟عوارضش چی ان؟

کسی قرص خارجی شواستفاده کرده ؟پیدا میشه الان؟

خشکی شدید گلو،فقط همین رو من دیدم،روی جای جوش هیچ تاثیری ندارد چون کاربر شد این نیست قرارع دیگه جوش نزنی،اینم بگم سه هفته اول به شدددددددددت جوش میزنی شاید شدید ترین جوش های کل عمرت باشند ولی بعد یه ماه دیگه حتی یه جوش هم نمیزنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون راکوتانه دیگه اره؟ رو کبد تاثیر خوبی نداره تا ۶ ماه بعد از قطع کردنش نباید باردار بشید و اینکه حتما قبل مصرف یه ازمایش انزیم کبدی بدین که مشکلی نداشته باشید

مایعات زیاد بخورید اون دوران چون خشکی چشم و پوست میاره

من حدودا ۶،۷ ماه استفاده کردم تحت نظر پزشک ولی دیگه نرفتم دکتر ،چون نمیخواستم بیشتر از اون قرص بخورم

صورتم خیلییییی بهتر شد و الان با روتین پوستی مناسب داره بهتر میشه و قرص و خیلی وقته گذاشتم کنار

یکم فقط لک مونده

من دارم میخورم یعنی دورم تموم نشده که بهت بگم

یک اینکه من اون دوره اول که میگن خیلی جوش میزنی رو نداشتم اصلا سه چهار تا خیلییییی ریز روی یکی از گونه هام زد و همین دو سه روز گذشته یه جوش گنده زدم(من الان هفته ششمم)

یکی دو هفته هم هست خیلیییی خشک شده پوستم رو گونه هام قشنگ پوست پوست میشه

لبم هم خشک شده بالم لب میزنم

کلم هم شوره زده

به هرحال من وسط دورم تاثیر خاص و خارق العادهای نه از سمت بدی نه از سمت خوبی نذاشته که بخوام نظر خاصی بدم