2777
2789
عنوان

همسایه فقیر

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 35 پست
همون من نمیگم حتما باید بچه ها هر کدوم ی اتاق مستر داشته باشن شاهانه زندگی کنن ولی اینجور ک اسی میگه ...

درسته . در همسایگی ما یکی هست مرده اسنپ موتوری هست و وضعشون داغون بنده خدا ها

هر نه ماه یک بار یکی بدنیا میاد تو خونشون

انگار مسابقه بچه زاییدن گذاشته

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته . در همسایگی ما یکی هست مرده اسنپ موتوری هست و وضعشون داغون بنده خدا ها هر نه ماه یک بار یکی ب ...

😐😐 حرفی ندارم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چه قلب مهربونی😭✨نمیدونممم ولی خب بنظرم بهتر بود خداقل به خودشون رو در رو میدادید

وا چرا رو در رو؟ اتفاقا چون آپارتمانیه من میگم طفلیا بالاخره می دونن کار یکی از همسایه هاست و باهاش چشم تو چشم میشن

ولی خب اسی جان یه روزی یه جایی خدا خطری رو از زندگیت دفع می کنه یا باری از رو دوشت بر میداره که فقط خودش میدونه کاش همه مون مث تو باشیم

وا چرا رو در رو؟ اتفاقا چون آپارتمانیه من میگم طفلیا بالاخره می دونن کار یکی از همسایه هاست و باهاش ...

درسته اما آخه بنظرم اومد اینطوری ممکنه ترحم برداشت بشه بجای کمک

در کل که اسی لطف کرده✨

سخت است آزاد کردن کسانی که قفس خود را میپرستند.... بعضی از کتاب ها برایمان قصه میگویند تا بخوابیم و بعضی ها قصه میگویند تا بیدار شویم INFJ "کاربری دوممه جدید نیستم" زنده باد سرزمین پارس