2777
2789
عنوان

همسایه فقیر

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقیر بودن شون تو همون جمله اول شما جواب ش بود

منم داشتم ب سه تا بچه فک میکردم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم داشتم ب سه تا بچه فک میکردم

کسی که میدونه پول نداره نباید بچه بیاره

این بزرگترین فاجعه و جنایت در حق اون بچه هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بنظرم میدونه کار همسایه هاس بعد هی میره تو فکرش معذب میشه پیش همه باید میدونست

اره خب ولی معمولا که بخوای بری مستقیم بدی بیشتر خجالت زده میشن و رد میکنن

دلمه برگ میخوام ☝🏼

اره خب ولی معمولا که بخوای بری مستقیم بدی بیشتر خجالت زده میشن و رد میکنن

نمیدونم 😵💫

خدا خودش کمک حال مردممون باشه

والا اگرم داشته باشی میبینی همسایه ت اوصاع ش خوب نیس زهر مارت میشه

باید همه داشته باشن

کسی که میدونه پول نداره نباید بچه بیارهاین بزرگترین فاجعه و جنایت در حق اون بچه هست

همون

من نمیگم حتما باید بچه ها هر کدوم ی اتاق مستر داشته باشن شاهانه زندگی کنن ولی اینجور ک اسی میگه مشخصا زندگی عادی هم ندارن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بنظرم میدونه کار همسایه هاس بعد هی میره تو فکرش معذب میشه پیش همه باید میدونست

نه ندونه بهتره

چون اصلا با من رفت و آمد ندارن

فکرش به من نمیرسه

راستش خانمه از من اصلا خوشش نمیاد

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.