2777
2789
عنوان

کاهش وزن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 67 پست

من امروز قرص لاغری گرفتم دست اسنپه تا بیاره از فردا میخوام مصرف کنم منم پرخوری عصبی دارم قبلا این قرص رو مصرف میکردم توی یک هفته ۳ کیلو لاغر شدم ولی بقیه نذاشتن مصرف کنم گفتن توش شیشه داره

در هیاهوی جهان در خلوت خود گمشده ام🕰️🤎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب نمیده حتی امریکایش دو قوطی خریدم نزدیک ۴ تومن شد بخدا یه گرم کم نکردم فقط باکالری شماری کم کردم

من سال پیش تابستون یه بسته گرفتم خوب بود توی یه هفته ۳ کیلو کم کردم ولی به حرف بقیه دیگه مصرف نکردم امروز بازم گرفتم

از طریق تمرین ذهنی و جویدن زیاد غذا حتما موفق میشی .جویدن هر لقمه از نان یا قاشق برنج ۴۰ مرتبه کمک میکنه به سیری و لاغر شدن قبل از غذا یک لیوان آب بخور

ده دقیقه ورزش کششی و ده دقیقه هوازی در منزل

کدوم گروه

خود برنامه زیره گروه داره اونجا کلی خانم

من قبلا اشتراکشو نمیخریدم ولی اشتراک دوماه فستینگشو خریدم که بتونم تو گروه باشم چون انگیزه بیشتر میشه

اونجا کامل توضیح میدن خانمایی هستن با وزن بالا ۹۰ تا ۱۲۰ کیلوکه بیشترشون به وزن هدف رسیدن وتثبیتن

هم گروه از کجا پیدا کنم ؟برنامه ای هست ؟

ی تاپیک بزن که کسی پایه رژیم هست یا نه

رژیمم میتونی بگردی ببینی کدومو بهتر میتونی انجام بدی

من امروز خودم دوباره شروع کردم

شروع ۴۵ / هدف 35

من سال پیش تابستون یه بسته گرفتم خوب بود توی یه هفته ۳ کیلو کم کردم ولی به حرف بقیه دیگه مصرف نکردم ...

پس رو من قرص جواب نمیده درکنار ورزش هم میخوردم ولی بیشتر ریزه خواریم زیاد شد

هم گروه از کجا پیدا کنم ؟برنامه ای هست ؟

منم حتما باید ده کیلو کم بشم...افتضاح شدم.

شنیدم از آمپول اسپارتینا خیلی راضی آن...پول دستم بیاد میخرم....برای یک ماه دوازده تومنه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

پس رو من قرص جواب نمیده درکنار ورزش هم میخوردم ولی بیشتر ریزه خواریم زیاد شد

نه من که یه هفته مصرف کردم دهنم کامل بسته شده بود روزی سه ساعت هم دوچرخه سواری میکردم انقدر انرژی داشتم