2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجمه میکنید لطفا😂

یعنی دختر یا پسری که پاک بوده حق داره که بخواد براش این چیزا مهم باشه و اگر قبول کنه بزرگی کرده

ولی کسی که اینکارو کرده حق نداره بگه الا و بلا طرف مقابلم پاک باشه

کمسن تر بودم همه چیو برمیداشتم میاوردم میپرسیدم خودم یادم رفته چیا گفته بودم :))

کی میاد ایران؟

نمیدونم ولی من اگ اون زمان تاپیکتو میدیدم اول ی دور بهت فحش میدادم😂 بعد میگفتم گناه داره گولش نزن

خب ظاهرا راه دیگ ای پیدا کردی 😂

کی میاد ایران؟ نمیدونم ولی من اگ اون زمان تاپیکتو میدیدم اول ی دور بهت فحش میدادم😂 بعد میگفتم گناه ...

هروقت شرایطم اوکی شه

هنوز خیلی راه دارم

امیدوارم خدا میانبر بزاره

چرا فحش؟ کدوم تاپیک؟ چرا پیداش نمیکنم 😂

هروقت شرایطم اوکی شه هنوز خیلی راه دارمامیدوارم خدا میانبر بزاره چرا فحش؟ کدوم تاپیک؟ چرا پیداش نمیک ...

چون چهارصدتا تاپیک زدی😂

ی دختر نمیدونم نوشته بودی چقدر ناراحت میشه باش کات کنی ی همچین چیزی

ولی خب باز شخصیتت بسیار قابل احترامه

از این فاصله ب ی نفر پایبند بودن خیلی انسانیت میخاد

چون چهارصدتا تاپیک زدی😂ی دختر نمیدونم نوشته بودی چقدر ناراحت میشه باش کات کنی ی همچین چیزیولی خب با ...

خوب طرف مقابلمم همینه

و درضمن به نظرم وقتی دل بشکنه دیگه مثل روز اولش نمیشه ، کامنتای اون تاپیک معلومه از بس قلبشون شکسته و چسب زدن و شکسته و دوباره چسب زدن چون دیگه عاشق نمیشن مثل اب خوردن میگفتن کات کن ، و من دلم نیومد اینکارو کنم ، طرفم منو پذیرفته و برام صبر میکنه

خوب طرف مقابلمم همینه و درضمن به نظرم وقتی دل بشکنه دیگه مثل روز اولش نمیشه ، کامنتای اون تاپیک معلو ...

مطمئنم دختره صبر میکنه چون توی سن کم عاشقش کردی

حکم عشق اولشو داری

برای جفتتون بهترین ارزوهارو دارم ..🦋🤍✨️