2777
2789
خوب طرف مقابلمم همینه و درضمن به نظرم وقتی دل بشکنه دیگه مثل روز اولش نمیشه ، کامنتای اون تاپیک معلو ...

میدونی

مشکل از اون ادمایی ک توی تاپیک بودن نبود

اونا طبق شنیده هاشون بهترین راهنمایی ممکنو برات انجام دادن چون تو دنبال تموم کردن بودی اون زمان و عذاب وجدان داشتی هیچکس از اینده خبر نداره تو اون زمان داستانو جوری تعریف کردی ک از بقیه تایید بگیری ک کارت درسته دنبال تکذیبش نبودی

ب هر حال اصلا چیزیم نیست ک حالا هی بخوایم حرف بزنیم و کشش بدیم

ولی یهو ب ذهنم رسید دلم خواست بگم . موفق باشی

میدونیمشکل از اون ادمایی ک توی تاپیک بودن نبوداونا طبق شنیده هاشون بهترین راهنمایی ممکنو برات انجام ...

اون زمان میخواستم کات کنم و نگرانش بودم و کامنتا هم میگفتن بکن

الان نه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون زمان میخواستم کات کنم و نگرانش بودم و کامنتا هم میگفتن بکن الان نه

میگم اون ادمای توی تاپیک مشکلی نداشتن چون یهو خیلی بد گفتی درموردشون تو جوری ک دلت میخواست ماجرارو تعریف کردی ک تایید بگیری دنبال این نبودی پشیمونت کنن

میگم اون ادمای توی تاپیک مشکلی نداشتن چون یهو خیلی بد گفتی درموردشون تو جوری ک دلت میخواست ماجرارو ت ...

اها منظورت این بود ، والا جدیدا نینی سایت روم تاثیز گذاشته ، همش به همه میگن کات کن کات کن و دخترا خیلی راحت دوست پسراشونو ولی میکنن میرن خواستگار یا گزینه بهتر میاد اونو انتخاب میکنن ، خیلی راحته این چیزا براشون ، فکر میکردم دلیلش اینه که مشکلی ندارن با دل شکستگیش دیگه