2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترجمه میکنید لطفا😂

یعنی دختر یا پسری که پاک بوده حق داره که بخواد براش این چیزا مهم باشه و اگر قبول کنه بزرگی کرده

ولی کسی که اینکارو کرده حق نداره بگه الا و بلا طرف مقابلم پاک باشه

کمسن تر بودم همه چیو برمیداشتم میاوردم میپرسیدم خودم یادم رفته چیا گفته بودم :))

کی میاد ایران؟

نمیدونم ولی من اگ اون زمان تاپیکتو میدیدم اول ی دور بهت فحش میدادم😂 بعد میگفتم گناه داره گولش نزن

خب ظاهرا راه دیگ ای پیدا کردی 😂

کی میاد ایران؟ نمیدونم ولی من اگ اون زمان تاپیکتو میدیدم اول ی دور بهت فحش میدادم😂 بعد میگفتم گناه ...

هروقت شرایطم اوکی شه

هنوز خیلی راه دارم

امیدوارم خدا میانبر بزاره

چرا فحش؟ کدوم تاپیک؟ چرا پیداش نمیکنم 😂

هروقت شرایطم اوکی شه هنوز خیلی راه دارمامیدوارم خدا میانبر بزاره چرا فحش؟ کدوم تاپیک؟ چرا پیداش نمیک ...

چون چهارصدتا تاپیک زدی😂

ی دختر نمیدونم نوشته بودی چقدر ناراحت میشه باش کات کنی ی همچین چیزی

ولی خب باز شخصیتت بسیار قابل احترامه

از این فاصله ب ی نفر پایبند بودن خیلی انسانیت میخاد

چون چهارصدتا تاپیک زدی😂ی دختر نمیدونم نوشته بودی چقدر ناراحت میشه باش کات کنی ی همچین چیزیولی خب با ...

خوب طرف مقابلمم همینه

و درضمن به نظرم وقتی دل بشکنه دیگه مثل روز اولش نمیشه ، کامنتای اون تاپیک معلومه از بس قلبشون شکسته و چسب زدن و شکسته و دوباره چسب زدن چون دیگه عاشق نمیشن مثل اب خوردن میگفتن کات کن ، و من دلم نیومد اینکارو کنم ، طرفم منو پذیرفته و برام صبر میکنه

خوب طرف مقابلمم همینه و درضمن به نظرم وقتی دل بشکنه دیگه مثل روز اولش نمیشه ، کامنتای اون تاپیک معلو ...

مطمئنم دختره صبر میکنه چون توی سن کم عاشقش کردی

حکم عشق اولشو داری

برای جفتتون بهترین ارزوهارو دارم ..🦋🤍✨️