ناشناس_81 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 252 عنوان فیلر چونه 125 بازدید | 14 پست تا حالا کسی فیلر زده؟اینکه میگن باعث افتادگی میشه و عوارض داره درسته؟اگه دکتر خوبی میشناسید تهران معرفی کنید 1404/10/29 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1550 من چربی تزریق کردمنه خیلی خوب بود چطور بود این که میگن خیلی درد دارهبعد از چن روز خودشو نشون داد؟ شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
ppytignnfukkk عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 1167 نزن این چیزا رو...روز ب روز داره قیمت همه چیز فضایی میشه ی گرم طلا نمیشه خرید.... دو فردای دیگه هزینه ی زدنش رو نداری میخوای چیکار کنی.... عادت نده خودتو به این چرت و پرتا
راحلهooo عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 382 چطور بود این که میگن خیلی درد دارهبعد از چن روز خودشو نشون داد؟ یکم درد داره اونم چون چربی از بدن خودت میگرن نزدیک ده روز ورم داشت ولی بعدش دیگه اوکی بودهنوزم تمدیش نکردم همچنان هست
راحلهooo عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 382 نزن این چیزا رو...روز ب روز داره قیمت همه چیز فضایی میشه ی گرم طلا نمیشه خرید.... دو فردای دیگه هزین ... زیاد گرون نیستمن تابستون زدم نزدیک ۱۰شاید تیر تمدیدش کنم بارم بیشتز از ۱۰ نمیدم
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1550 یکم درد داره اونم چون چربی از بدن خودت میگرن نزدیک ده روز ورم داشت ولی بعدش دیگه اوکی بودهنوزم تمدیش ... من یکی از دوستام زده بود انقد گفت درد داره پشیمون شدم ولی بقول شما میگن دیر میره از فیلر بهتره شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
ppytignnfukkk عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 1167 زیاد گرون نیستمن تابستون زدم نزدیک ۱۰شاید تیر تمدیدش کنم بارم بیشتز از ۱۰ نمیدم ۱۰میلیون؟؟؟؟
راحلهooo عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 382 من یکی از دوستام زده بود انقد گفت درد داره پشیمون شدم ولی بقول شما میگن دیر میره از فیلر بهتره نه بابا زیاد درد ندارهتقریبا دردش مثل آمپول بی حسی دندون ولی خب چون چربی از بدن خودت میگیرن باید تا یک هفته پانسمان شی و مدام عوضش کنی چون همون موادی که وارد بدنت شده رو به همراه خون دوباره پس میده
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1550 نه بابا زیاد درد ندارهتقریبا دردش مثل آمپول بی حسی دندون ولی خب چون چربی از بدن خودت میگیرن باید تا ... مرسی عزیزم دستت درد نکنه ترسم ریخت شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
ناشناس_81 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 252 نزن این چیزا رو... روز ب روز داره قیمت همه چیز فضایی میشه ی گرم طلا نمیشه خرید.... دو فردای دیگه هز ... چونه ندارم از نیم رخ واجبه🤦🏻♀️