2789
عنوان

شغل دانشجویی

308 بازدید | 54 پست

من دانشجو شهر دورم خوابگاهیم نمیدونم چجوری درامد زایی کنم کمم باشه اوکیه چون تو این شرایط خیلی به خانواده ادم فشار میاد و حس بدی دارم عذاب وجدان طور در حد خرج مثلا روتین پوستی و کافه و کتاب (دانشگاهی نه)و اینا باشه لباس اینا باخانواده مثلا چون اونا خیلی گرونن دیگه نمیشه الان😂

از ی طرف خب من هر دو هفته برمیگردم خونه

دیگه اینکه سه روز در هفته اکثرا کامل کلاسه بقیش بیکارم

و رشتم هم پیراپزشکیه تا زمان طرح درامد دیگه ای داشته باشم اوکیه نپرسین چی چون نمیخوام بگم رشتم چیه

و درامد انلاین هم سرچ کردم نمیشه اصلا چیز خاصی بلد نیستم اخه شما چیکار میکنین😭

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فیشال یاد بگیر زبان درس بده من مربی باشگاهم دانشگاهمم میرم اون موقع که کارشناسی میخوندم تو یه باشگاه کوچیک بودم تازه مدرک مربیگری گرفته بودم (خارج از دانشگاه) تو یه باشگاه کوچولو تازه تأسیس بودم الان دارم باشگاه خودمو میزنم خداروشکر

مربی باشگاهم سوالی داشتید در خدمتم لایک نکن خانوممممم

توی جاب ویژن یا بقیه پلتفرم هایی که برای استخدام هستند سرچ کنید گاها پاره وقت هم پیدا میشه.

مثلا منشی مطب یا کلینیک یا آموزشگاه یا فروشنده.

اما خب اگر شاغل شدید نمیشه زود به زود برید خونه متاسفانه.

فیشال یاد بگیر زبان درس بده من مربی باشگاهم دانشگاهمم میرم اون موقع که کارشناسی میخوندم تو یه باشگاه ...

خب خودش زمان زیادی میبره من گفتم مثلا منشی چیزی 😂 خیلی اوکیه یا دوستمون گفتن

توی جاب ویژن یا بقیه پلتفرم هایی که برای استخدام هستند سرچ کنید گاها پاره وقت هم پیدا میشه.مثلا منشی ...

اره همینم هست نمیتونم برم خونه نمیدونم چیکار کنم گفتم اگ منشی چیزی بشم درامدش چجوریه