2777
2789
عنوان

شغل دانشجویی

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست
خب اشنا داشتین؟ چجوری رفتین

خیلی اتفاقی دوستم گفت بیا بریم کلاس های جهاد دستیار دنداپزشکی دانشگاه شهید بهشتی رفتیم باهم بعدش ۱۲۰ ساعت کارورزی داشت ی جا پیدا کردم رفتم اینقد خوب بود موندگار شدم.. حقوقشم راضیم چون همون اندازه هم بابام بهم میده محیطشم خیلی دوس دارم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

توی دانشگاه هم سوال کنید ممکنه برای سلف یا سرپرستی خوابگاه از دانشجو نیرو بگیرن.

فروشگاه هایی که داخل دانشگاه ها هستن هم اکثرا از دانشجوهای نیرو میگیرن؟

اگر دوست دارید بگید کدوم شهر هستید شاید بیشتر بتونم راهنمایی کنم. چون خودمم شرایطی تقریبا مشابه شما دارم.

توی دانشگاه هم سوال کنید ممکنه برای سلف یا سرپرستی خوابگاه از دانشجو نیرو بگیرن.فروشگاه هایی که داخل ...

مرکز استان مازندران

دانشگاه نه نمیخوام اصلا اونجا کار کنم راستش

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

اره همینم هست نمیتونم برم خونه نمیدونم چیکار کنم گفتم اگ منشی چیزی بشم درامدش چجوریه

بستگی به شهری که هستید داره.

هرچی شهر کوچیکتر درآمد کمتره اصولا.

من روی حدود ۱۰ تا ۱۲ دیدم.

تمام وقت بیشتره اصولا.

بستگی به شهری که هستید داره.هرچی شهر کوچیکتر درآمد کمتره اصولا.من روی حدود ۱۰ تا ۱۲ دیدم.تمام وقت بی ...

ده دوازده میدن برای تمام وقت دیگه درسته؟

تو خود خوابگاه کارای تایپ انجام بده برا دانشجوها با تبلت

راستش اون خیلی کمه درامدش اصلا به دوتومنم نمیرسه و بعد کل وقت ادمو میگیره

فیشال یاد بگیر زبان درس بده من مربی باشگاهم دانشگاهمم میرم اون موقع که کارشناسی میخوندم تو یه باشگاه ...

مربی باشگاه کار اموز می گیره یکم چاق قبول می کنه به نظرت ؟ خب عین کار اموزی لاغر می کنم اونقدر چاق نیستم تاپیک من بخون میدونی بهم کمک کن دنبال کارم همگی اگر می تونید تاپیک قبلی بخونید نظر بدید چی کار کنم دنبال کارم دانشجو ارشدم

مرکز استان مازندران دانشگاه نه نمیخوام اصلا اونجا کار کنم راستش

خیلی هم عالی.

من دوستانم که توی سرپرستی خوابگاه هستن راضین اکثرا.

چون راحت میتونن به درسشون برسن.

برای کار توی جاب ویژن و ای استخدام و دیوار سرچ کنید هم پایه حقوق میاد دستتون هم مشاغلی که آگهی میشه.

توی جاب ویژن یا بقیه پلتفرم هایی که برای استخدام هستند سرچ کنید گاها پاره وقت هم پیدا میشه. مثلا من ...

جاب ویژن خوبه روزمه بدی قبول میشی ؟ چند جا تو نی نی سایت خوندم دنبال کار اند کار پیدا نکردن ناامیدم 😞تاپیک قبلی اگر می تونید بخونید